keto_danny's Logboek, 10 jun 20

Keto diner:
Snelle bami, van zero noodles, met paksoi, kippendijen, een gebakken eitje, en wat augurk.
Fijne avond!

Bekijk Dieet Kalender, 10 juni 2020:
1299 kcal Vet: 100,09g | Eiwit: 74,34g | Kolhy: 15,05g.   Ontbijt: Dolce Gusto Lungo. Lunch: Olijfolie, Jumbo Gebraden Kipfilet Naturel, Euro Shopper Witte Kaas, AH Avocado Eetrijp, Alesto Walnoten, Melkan Roomboter Ongezouten, Jumbo Bloemkool Couscous. Diner: Freshona Coconut Milk, Olijfolie, AH Kipdijfilet, AH Avocado Eetrijp, AH Paksoi, Zero Noodles Zero Noodles, Kikkoman Sojasaus, Kesbeke Augurk, AH Ei. Snacks/Andere: Fanta Lemon Zero, Dolce Gusto Lungo. meer...

44 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik doe tmad, two meals a day. Dus als ik noten eet, dan is dat bij één van mijn maaltijden. Ik doe daardoor dus ook if, en ontbijt dus inmiddels niet meer. De bolpompoen is laag in kh, de andere niet. Als je twijfelt over een vers product, kijk dan op de kh lijst van the new food. Als ik iets plaats, dat niet ketogeen is, of dirty is, dan zet ik dat er meestal gewoon bij. 
11 jun 20 door lid: keto_danny
Ok thanks! Ben nu weekje if aan het doen en kha maar niet altijd even streng 
11 jun 20 door lid: bodypump7
En lijkt alleen maar omhoog te gaan mijn gewicht terwijl mijn ingenomen calorien meestal laag zijn 
11 jun 20 door lid: bodypump7
Je moet of het één of het ander doen. Als je keto doet, gaat je lichaam vet verbranden in plaats van koolhydraten. Je lichaam moet dus eerst omschakelen naar vetten. Als je dat niet goed doet, of niet volhoudt, dan is het niks voor jou😊  
11 jun 20 door lid: keto_danny
2x na zwangerschappen redelijk wat afgevallen met kha. Nu lijkt het niet echt te vlotten🙈. Dacht ga if en dan wat strengen in totaal kh. Inname. En s ochtends wel koffie ? 
11 jun 20 door lid: bodypump7
Dat is het juist, het werkt niet voor even. Je moet hiervoor kiezen, of niet. Als je dit even doet, zul je daarna alles weer aankomen. Het is geen keto dieet, het is een ketogene levensstijl. Als je gewoon calorieën mindert, dan val je ook af. De truc is om iets te vinden, dat bij jou past. En dat je daardoor goed kunt volhouden. Als het niet bij je past, zul je altijd terugvallen in je oude patroon. 
12 jun 20 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.