Warrigeboel's Logboek, 14 mei 20

Eens wat minder km’s genomen. 1,6 km in 11,3 minuut 🙂
Tov 4 km in 40 min. 2e hardlooppoging, stuk beter! Tegenwoordig zie ik overal foto’s van mensen die hebben hardgelopen voorbij komen en iets schreeuwde in mij: DAT WIL IK OOK!! 😂

Bekijk Dieet Kalender, 14 mei 2020:
1267 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

22 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik vind t heerlijk maar snel ben ik niet ik loop 5k in 50 minuten en daarvan loop ik 500 meter warm en 2k op een lekker tempo uit.  
14 mei 20 door lid: Gerrika G
Oh en ik vind t vooral heerlijk als ik klaar ben als ik de hardloop band opstap denk ik vaag ugh 🤣🤣 
14 mei 20 door lid: Gerrika G
Ja ik probeer nu dus niet meer te lopen en t vol te houden op hardlopen. Nu in 1,5 km 2x gestopt om even bij te komen, dus nu gewoon vaker proberen en snellere tijden te maken 😇 Overigens vind ik lopen ook heerlijk hoor! Deze week al een wandeling gedaan van een uur :) 
14 mei 20 door lid: Warrigeboel
ik loop ook hard, volg je een schema?  
15 mei 20 door lid: Serena van Beusekom
Nee ik volg geen schema. Doe het gewoon op gevoel haha. Als het te zwaar word ren ik wat langzamer en als het me teveel word dan loop ik even uit en rek en strek ik. Probeer 2x hardlopen aan te houden en dan steeds een groter rondje. Doel is meer km in de benen en minder snel te hoeven stoppen ☺️ Heb jij wel een schema? 
15 mei 20 door lid: Warrigeboel
Ik deed het eerst ook op gevoel, maar nu volg ik wel een schema, omdat ik heel blessuregevoelig ben. Daardoor heb ik een hele tijd niet kunnen rennen. Ik merk dat ik veel te snel wil, haha. Het ging toch weer kriebelen, dus nu doe ik het rustig aan en met goede schoenen. Dat maakt echt een wereld van verschil. 
15 mei 20 door lid: Serena van Beusekom

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Warrigeboel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.