haludiel's Logboek, 06 mei 20

Zoals ik zeg op mijn profiel was ik 30kg aangekomen (op 5 maanden!!!) en wil ik deze weer kwijt.
Ik heb mijn eerste doel gehaald en het huidige doel verlaagd naar "62kg", dat is een gezond gewicht voor mijn lengte (BMI 24,8).
Momenteel ben ik sinds augustus 2019 "15 kg" afgevallen. De laatste 6kg door koolhydraatarm en eigenlijk te weinig calorieën op zo'n 2 maanden en zonder diëtiste wegens Corona.
Ik ga nu proberen mijn calorieën naar 1200 te halen, maar elke dag te wandelen en te dansen. Als ik nog te weinig energie heb zoek ik een hoger getal, maar dat ik toch nog afval.
Ik hoop binnen zo'n 6 maanden mijn doel van -12kg te halen, geen idee of dat realistisch is.

Bekijk Dieet Kalender, 06 mei 2020:
880 kcal Vet: 20,12g | Eiwit: 41,25g | Kolhy: 136,19g.   Ontbijt: Koffie, La Vache qui rit Light Smeerkaas, Bramen, Bruine Boterham. Lunch: Golden Delicious Appels. Diner: Cherrytomaten, Herta Hesp Superieur, Asperges, Bonduelle Maïs Mexicana, Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt), Becel Light Vloeibaar. Snacks/Andere: Zespri Kiwi Gold, Jacques Melkchocolade, Boni Extra Zure Snoep. meer...
1937 kcal Activiteit: Wandelen (Matig) - 5 km/h - 45 minuten, Rusten - 15 uren en 15 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

21 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Dat gaat jou zeker lukken 💪🏻 
07 mei 20 door lid: ann.uyttersprot74
Hey, inspiratie 101, se!! Hebt ge enkele lage koolhydraten recepten voor mij die makkelijk te maken/verkrijgbaar zijn?  
07 mei 20 door lid: Recholino
12 kilo op 6 maanden is veel, zeker eens de eerste kilo’s er af zijn... Maar het kan zeker! Laat de moet niet zakken als er eens wat minder dan een halve kilo per week af is, je hebt het al zo goed gedaan, alles op z’n tijd 💪💪 
07 mei 20 door lid: bolleke333
Ik ben nu van december 2019 tot nu 23 kg kwijt gewoon door minder koolhydraten te eten een 100 tal per dag .Ik eet wel vlees en groenten en eieren en volle Griekse youhurt en maar 100 gr aardappelen per dag en juist in de weekends 's avonds eet ik een stokbroodje van 125 gr met kaas of wat vlees er op en iedere dag 1/2 u wandelen.  
08 mei 20 door lid: gilbert1953
12kg op zes maand is pittig, hou er ook rekening mee dat je verbranding daalt als je lichter wordt. Ik zou niet focussen op de tijd, maar op een algemene gezonde levensstijl. Dat zal je fysiek en mentaal goed doen, wat het cijfer op de weegschaal ook zegt. Ga niet gek laag in kcal zitten omdat het niet snel genoeg gaat. Ik denk dat je prima 1500-1600 kcal kan hebben en vlot zal afvallen. Succes alvast! 
08 mei 20 door lid: FemkeCT
Zou iemand mij kunnen helpen met tips voor bij te komen ? Heb het echt nodig voor mijn gezondheid ? Alle tips zijn welkom , ik krijg moeilijk eten binnen en heb niet vaak tot nooit behoefte te eten vroeger woog ik 48 en dat is het meeste ik ooit heb gewogen nu weeg ik 38,8en ben 1m56 , liefst dingen die makkelijk binnen gaan en makkelijk te verkrijgen zijn in de winkel , ik heb wel honger maar na 2 lepels eten kan ik niet meer van de pijn aan mijn buik omdat de tranen er bijna uitlopen of ik misselijk ben , ik ben redelijk depressief geweest waardoor ik dagen bijna niks at en nu is mijn lichaam geen eten meer gewoon vrees is , zou graag 50 wegen , alvast bedankt 
09 mei 20 door lid: celine.vers
Dag Celine, ik raad je aan om even met je huisarts te gaan praten. Professionele hulp lijkt mij hier wel op zijn plaats. Als je intussen toch al wenst aan te komen met een minimum aan eten kun je best koolhydraatrijke producten nemen die niet veel volume innemen. Ook gezonde vetten zoals noten, pindakaas, pure chocolade, avocado,.. zouden kunnen helpen. Maar evenwicht is ook super belangrijk, en ik denk dat een arts/diëtist je daar veel beter in zal kunnen ondersteunen :). De wil is er alvast, dus je zal zeker een gezond gewicht kunnen bereiken! 
10 mei 20 door lid: FemkeCT
Dag Celine! Wat Femke zegt! Zeker ook handig om het met een dokter over de fysieke pijnen te hebben als je eet. Avocado’s zijn makkelijk te eten en zitten vol goeie calorieën. Noten, inderdaad ook. Dat zijn kleine knabbeltjes, dat krijg je misschien al binnen tot je verder geholpen wordt? Veel sterkte alleszins! 38 is heel eng, ik snap dat je je zorgen maakt. Maar alles komt goed! 💪 
10 mei 20 door lid: bolleke333

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


haludiel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.