keto_danny's Logboek, 04 mei 20

Keto diner:
Maaltijdsalade, met spek en warme geitenkaas😋
Met zelfgemaakte "honing"/mosterd dressing.

Bekijk Dieet Kalender, 04 mei 2020:
1193 kcal Vet: 99,38g | Eiwit: 56,63g | Kolhy: 15,48g.   Ontbijt: Dolce Gusto Lungo. Lunch: AH Avocado Eetrijp, AH Zuivel Spread Naturel, AH Geraspte Mozzarella 40+, AH Ei. Diner: Ekoplaza Pompoenpitten, Marne Milde Franse Mosterd, Geitenkaas (Zacht), AH Zonnebloempitten, Olijfolie, AH Zongedroogde Tomaten in Olie met Kruiden, AH Uitgebakken Spekreepjes, AH Ijsbergsla. Snacks/Andere: Fanta Lemon Zero, Dolce Gusto Lungo. meer...

42 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ziet er echt heerlijk uit. Moet na een lange wandeling oppassen dat ik niet voor iets lekkers naar de koelkast loop😉 
04 mei 20 door lid: buddaah
Yummie  
04 mei 20 door lid: Dottieapple
Het was echt heerlijk! Komt vaker op het menu. Sinds ik keto doe, heb ik nooit meer "snaai" trek. Ik ben gewoon altijd verzadigd. 
05 mei 20 door lid: keto_danny
Dat ziet er lekker uit!! 
05 mei 20 door lid: evaterhaar
Een vraagje: moet je de gegevens van je voeding invoeren in de app voor of na bereiding? Want dat scheelt nogal. En ik kan t nergens vinden 🤭 
05 mei 20 door lid: evaterhaar
Ik voer gewoon alles per onderdeel in. En spekjes weeg ik pas af, als ik ze gebakken heb 
05 mei 20 door lid: keto_danny
Ik viel ervoor toen je zei: spek en warme geitenkaas. Zo lekker samen. En dan idd met een dressing met honing erin, dat zoetje erbij.....mmmm zalig. 
05 mei 20 door lid: Tijmpje
Ja, is echt een lekkere combinatie hè 
05 mei 20 door lid: keto_danny
Klinkt heerlijk! Ik had even een vraag aangezien jij Lego dieet doet. Wat eet jij qua ontbijt en lunch? Ik vind het erg lastig. Ik doe koolhydraat arm maar probeer echt Max 25 gram aan koolhydraten maar te eten. Dus dacht misschien heb jij wat tips. Door mijn lichamelijke problemen kan ik helaas niet uren in de keuken staan. 
05 mei 20 door lid: nathaliemuller74
Lego eet😂 Ja ik eet keto, maar jij ook als je onder de 25 gram koolhydraten per dag eet. Kijk eens op pinterest. Zoek op keto breakfast. Ik ontbijt niet meer. Dus kijk gerust op mijn profiel. Ik plaats altijd mijn eten, zowel lunch als diner. Maar ontbijt dus inmiddels niet meer. Maar kun je op mijn profiel denk ik nog wel terug vinden 
05 mei 20 door lid: keto_danny
Haha altijd fijn automatische correctie 🤪 Oohh jij ontbijt niet meer. Maar voel je je dan niet flauw? Ik ga morgen eens even zoeken! Thanks  
05 mei 20 door lid: nathaliemuller74
Nee, al mijn calorieën zitten in twee maaltijden. Ik mis het helemaal niet. Ik dacht als ik genoeg afgevallen ben, ga ik weer ontbijten. Ik ben nu genoeg afgevallen, maar ik ga niet ontbijten! Het geeft mij veel meer eet rust. En ik mis het écht niet. Maar dat kan pas als je fat adapted bent. 
06 mei 20 door lid: keto_danny
Ik heb m'n hele leven al enorme moeite met ontbijten. Dus eigenlijk doe ik dat al 40 jaar standaard niet. Eerste wat ik eet is op de meeste dagen dagen is pas om 13.30 uur. De andere dagen ong. 12.30 uur. Ik weet intussen niet beter. Alleen op vakantie, dan wel. Maar daardoor blijf ik dan idd de hele dag verstoord: rammelende suikerspiegel met alle gevolgen vandien, op tijd moeten eten, veel snoepzin tussendoor. Daar heb ik zonder ontbijt dus allemaal geen last van.  
06 mei 20 door lid: Tijmpje
Het klinkt inderdaad heel logisch. Ik deed ook nooit aan ontbij behalve tijdens de zwangerschappen en vakanties inderdaad. Maar toen ik ging lijnen werd me gezegd drie maaltijden per dag. Dus deed dat netjes maar heb inderdaad meer trek als ik vroeg ontbijt. Als ik het ontbijt over sla over later ontbijt (11.30) heb ik er geen last van. Maar dacht dat 3 keer eten wel handig/verstandig was met afvallen.  
06 mei 20 door lid: nathaliemuller74
Daar zijn de meningen erg over verdeeld tegenwoordig. Inmiddels zijn ze tot andere inzichten gekomen. 
06 mei 20 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.