haludiel's Logboek, 20 apr 20

Ik heb nu een tijdje koolhydraatarm geprobeerd en ik word er helemaal gek van. Ik mis fruit enorm en ook mijn avondeten is niet hetzelfde zonder aardappelen. Proteïnebrood valt wel mee, dat kan ik misschien afwisselen met volkoren of meergranen.
We zullen zien wat het doet met mijn gewicht.

Bekijk Dieet Kalender, 20 april 2020:
591 kcal Vet: 20,59g | Eiwit: 53,24g | Kolhy: 48,14g.   Ontbijt: Atkins Chocolate Chip Crisp, Blauwe Bessen, Frambozen. Lunch: Milsani Yoghurt Griekse Stijl 0,1% Vet. Diner: Kabeljauwhaasje, Aldi Halfvolle Melk, Becel Light Vloeibaar, Jonge Prei. meer...
1926 kcal Activiteit: Winkelen - 40 minuten, Rusten - 15 uren en 20 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ohh geen fruit 😱 Is dat wel gezond eigenlijk ? Heeft je lichaam geen gezonde suiker nodig ? 😶 
20 apr 20 door lid: lissy0
Ik at alleen frambozen, braambessen, aardbeien... alles met heel weinig suiker en dan nog kleine porties. Ik at vroeger tussendoor een appel maar het zou een te grote piek in bloedsuikers geven??? Kan me niet meer schelen nu, ik ga terug fruit eten en volkoren granen.  
20 apr 20 door lid: haludiel
Ik ben natuurlijk geen expert maar ik zou alles eten maar gewoon met portie controle. Bvb eet 2 keer per week een klein aardappel bij je eten ofzo. Dat je je nog steeds gelukkig voelt. Ik probeer gewoon met calorieen te werken en dat werkt wel bij mij. Ieder lichaam is natuurlijk anders maar in de eerste plaats moet je je goed voelen ! ( natuurlijk niet een voledige taart gaan eten dat maakt mij wel gelukkig maar daar moet ik dan kort zijn op mezelf 😂 )  
20 apr 20 door lid: lissy0
Ik eet appel met een beetje kaneel er op. Dat helpt voor de bloedsuikerspiegel :)  
20 apr 20 door lid: lissy0
Voor de corona tijden ging ik naar een diëtiste en ik mocht rond de 1500 calorieën eten, maar nu zit ik maar aan de helft of zo omdat ik tot de middag slaap... Heel slecht I know. Ik ga proberen terug naar op zen minst 1200 calorieën te gaan en 2 porties van welk fruit dan ook. Ik ga hoe dan ook eerst weer bijkomen en daar kijk ik niet naar uit. Die appel met kaneel is trouwens heel lekker, ga ik morgen zeker doen. 
20 apr 20 door lid: haludiel
Je gaat er sws geraken je bent goed bezig ! ☺️  
20 apr 20 door lid: lissy0
ik volg al sinds 2017 keto, alleen tijdens de feestdagen of op reis maak ik een uitzondering. die verlangens naar bepaalde soort eten zullen op termijn geleidelijk verdwijnen, het begin is het moeilijkste. veel succes! 
22 apr 20 door lid: Darnassus
Gewoon een tip. Als keto of gewoon low carb/koolhydraatarm jou moeilijk afgaat, kijk eens of Intermittent Fasting iets is voor jou. Veel te vinden op internet, maar hier uitleg op een zeer hilarische manier uitgelegd en vanuit een vrouwen perspectief. Op zich gewoon ook zeer entertaining: https://www.youtube.com/watch?v=vqX6wJH7wOY&list=RDvqX6wJH7wOY&index=1 https://www.youtube.com/watch?v=r6wkHMG6FmU 
23 apr 20 door lid: 001.dark.horse
Ik doe al 16/8 IF :) maar bedankt, de combinatie met keto of koolhydraatarm ineens was er te veel aan. Ben wel veel afgevallen, maar het is niet haalbaar op lange termijn. 
23 apr 20 door lid: haludiel
je mag niet vergeten dat je veel recepten hebt en veel kan vervangen, en dat je de verschillende fases moet handhaven van kharm dieeten.. 
28 apr 20 door lid: smoefel

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


haludiel's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.