MarjoleinART's Logboek, 15 apr 20

Koolhydraatarme ‘Peperkoek’ (kruidkoek) gebakken
Was erg lekker met klein beetje roomboter erop 😜

Bekijk Dieet Kalender, 15 april 2020:
1510 kcal Vet: 88,77g | Eiwit: 114,13g | Kolhy: 44,61g.   Ontbijt: Jumbo Ongezouten Roomboter, Peperkoek (Recept Lowcarbchef). Lunch: Jumbo Verse Slagroom, Jumbo Bosvruchten Diepvries , Jumbo Magere Milde Kwark. Diner: Ei, Jumbo Verse Slagroom, Jumbo Kipfilet Nieuwe Standaard Kip, Jumbo Kastanje Champignons, Parmezaanse Kaas, Jumbo Broccoli, Zuivel Spread Cremette Naturel, Rode Uien. Snacks/Andere: Lindt Excellence 85% Cacao, Bieten Brownie. meer...
2432 kcal Activiteit: Fitbit - 24 uren. meer...

30 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Wat is het recept?  
15 apr 20 door lid: niekerk101
Hehe zonder roomboter niet? Ziet er lekker uit hoor 
15 apr 20 door lid: AviaMar
Dat lijkt me heerlijk! 🥰 
15 apr 20 door lid: Dappere-Dodo
Ziet er heerlijk uit 😋 
15 apr 20 door lid: twilletje
Recept van Lowcarbchef: Ik heb van alles de helft genomen en het in een klein cakevormpje gebakken. Ingrediënten: 200 gr amandelmeel 100 gr erythritol (heb zoetstof om te bakken gebruikt) 50 gr ongezouten roomboter 50 gr roomkaas 4 eieren (M of L) 2 tl bakpoeder 2 el koekkruiden snufje zout 1 tl vanille aroma handje pecannoten Bereidingswijze Verwarm de heteluchtoven voor op 180 graden en vet een cakevorm in met een beetje boter of bekleed de cakevorm met bakpapier. Meng vervolgens in een grote kom amandelmeel, zout, koekkruiden en de bakpoeder. Pak nu een magnetronbestendige kom en voeg hier de roomkaas en de roomboter in blokjes aan toe. Doe het schaaltje 30 seconde in de magnetron, totdat de boter en roomkaas is gesmolten. Je kunt dit ook doen door het samen te verwarmen in een steelpannetje. Voeg de erythritol en vanille aroma toe aan de gesmolten boter en roomkaas en meng dit goed door elkaar. Voeg vervolgens het botermengsel bij de amandelmeel en roer dit door elkaar. Voeg ten slotte de 4 eieren toe en meng nog een goes met een elektrische mixer. Giet het beslag in de ingevette cakevorm en garneer met de pecannoten. Bak de ontbijtkoek 35 minuten in de voorverwarmde oven. Laat na het bakken goed afkoelen.  
15 apr 20 door lid: MarjoleinART
Haha AviaMar, heb alleen het rechter stukje op, daar 3 plakjes van gesneden en daar wat roomboter opgedaan, heerlijk 🙃 
15 apr 20 door lid: MarjoleinART
Morgen nog een stukje en overmorgen laatste 🤪 
15 apr 20 door lid: MarjoleinART
Ziet er lekker uit ... 
16 apr 20 door lid: khadis2018
Ohh zoveel lekkere dingen altijd 
16 apr 20 door lid: lalalalovei
Haha mooi zo Marjolein. Vraag me af of die zonder boter erop net zo lekker is? Al geprobeerd?  
16 apr 20 door lid: AviaMar
Ook lekker 🙂 volgende keer doe ik er iets meer kruiden door en heb Sukrin suiker besteld. De stevia variant die ik nu heb, smaakt wat bitter. Ben erg benieuwd of dat met ‘echte’ sukrin minder is! ☺️ Ik ga morgen precies hetzelfde recept maken en dan kan ik met verschil proeven 🥰😇 Het is eigenlijk een soort van kruidencake. Moet je echt eens maken. Op de website van lowcarbchef heet hij: koolhydraatarme ontbijtkoek. 
16 apr 20 door lid: MarjoleinART

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MarjoleinART's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.