Rensie 1111's Logboek, 13 apr 20

hi allemaal,
mijn weegschaal ligt op sterven, moet hem iedere ochtend reanimeren om hem aangezwengeld te krijgen, laatste paar dagen lukte dat ook niet.
moet dus een nieuwe gaan kopen. nu zit ik te denken aan zo'n weegschaal met lichaamsanalyse. Wie heeft daar ervaring mee? aanrader of niet?
fijne avond

8 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
ja ik heb er 1. klopt niet veel van bij mij. Ik ben sindsdien 5 kilo kwijt (sinds ik m kocht) en volgens de weegschaal is er in die tijd wel 3% vet bij wat me erg stug lijkt. 
13 apr 20 door lid: deesvanpelt
Zolang je een gemiddeld lichaam heb is die redelijk. Maar houdt je er niet te veel aan vast. Gebruik het als guidance 
13 apr 20 door lid: AviaMar
Dus jullie zeggen dat het het geld niet waard is? 
14 apr 20 door lid: Rensie 1111
Als richtlijn prima, te weten of je goed bezig bent. Gewicht is meestal wel juist (in vergelijking tot andere normale weegschalen). De andere cijfers zijn indicatief, gebaseerd op je vochtgehalte dat gemeten word, de rest rekent zo'n ding er dan zelf zo'n beetje bij.  
14 apr 20 door lid: Tijmpje
Ik vind het wel fijn om m’n BMI te zien en m’n vocht- en vetgehalte. Ook zet hij het direct in een app, dan zie ik mooi vooruitgang. 
14 apr 20 door lid: inekebunk
ik heb een weegschaal van een tientje van de action, laat ook bmi vetgwhalte zien. wat ik alleen niet snap ik hie dat ding mijn vetgehalte meet via mijn voet 
14 apr 20 door lid: cbae
Ik heb er net 1 gekocht bij Kruidvat. Medisana BS 483. Hopelijk staat bs niet voor bullshit in dit geval 😂 Bleek maar 12,50 te zijn, dus dat durfde ik wel aan. 😆 
14 apr 20 door lid: Rensie 1111
Cbae gaat alles via “impulsjes” vandaar dat het een globale info is. Maar toch leuk een beetje te weten. (Als je heel gespierde benen hebt dan heeft die al valsere waarden) ;-). De BS kan ook voor bijzonder slank staan... je hebt dus een leuk doel ;-).  
14 apr 20 door lid: AviaMar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Rensie 1111's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.