KETO-wolkenbroodjes van ei en smeerkaas. Nu nog een tartaartje met sla ertussen, mmmm!
|
2072 kcal
|
Vet: 90,58g | Eiwit: 68,14g | Kolhy: 81,21g.
Ontbijt: Jumbo Ijsbergsla en Veldsla Melange, Bieze Season Rauwkost, Koffie (Gemalen). Lunch: Danone Huttenkwark, Jumbo Boerenmetworst , Jumbo Witte Kaas 40+, AH Courgette. Diner: AH Boerenmetworst, Gekookt Ei, Campina Botergoud Halfvolle Roomboter, Bio+ Crème Fraiche, Galbani Mascarpone, Kipfilet (Gekookt, Gebakken). Snacks/Andere: Duyvis Tijgernootjes, Witte Tafelwijn, Campina Botergoud Halfvolle Roomboter, Zwagerman Runderrookvlees, Optifit Smeerkaas Naturel 20+, Gekookt Ei. meer...
|
|
Reacties
In welke verhoudingen heb je je ingrediënten gebruikt?
29 feb 20 door lid: wobbelt
|
29 feb 20 door lid: Lost68
|
3 eieren
85 gr smeerkaas
1/2 theelepel zout
1/2 theelepel (wijnsteen)bakpoeder
Kruiden naar keuze
Splits de eieren in 2 kommetjes.
Klop smeerkaas door eiGEEL.
Mix zout en bakpoeder door eiwit met mixer hoog, totdat het stevig en luchtig is.
Schep voorzichtig in delen wit door het geel.
Schep op bakpapier mopjes beslag en strooi kruiden naar keuze bovenop.
25 min op 150 graden.
29 feb 20 door lid: slanke Plom
|
29 feb 20 door lid: Elfje69
|
01 mrt 20 door lid: AviaMar
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
slanke Plom's Gewicht Geschiedenis
|