s_38's Logboek, 17 jan 20

Ik ben meer dan 10 kg kwijt en ik zie zelf niet zo een verschil terwijl ik van maatje 42 naar een 38 ben gaan passen... ik hoor ook niet van heel veel mensen dat ik ben afgevallen wat ik erg jammer vind. Ook merk ik geen verschil bij mijn buik gedeelte.. hebben jullie dit ook gehad tijdens het afvallen?

Bekijk Dieet Kalender, 17 januari 2020:
296 kcal Vet: 12,85g | Eiwit: 9,68g | Kolhy: 36,80g.   Ontbijt: Broccoli, AH Hummus Pikant, Wortelen. meer...

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
heel herkenbaar., ook bij mij zag niemand de -10 kilo in eerste instantie, maar toen ik daarna nog iets meer afviel gingen ze ineens roepen dat ik te dun werd. 🙄 Zelf vind ik het nu nog steeds lastig om mezelf als al slanker te zien, al ben ik al best heel lang redelijk stabiel (al heb ik momenteel even een kleine terugval in slechte gewoontes) Zelfbeeld is iets lastigs.  
17 jan 20 door lid: mo.mo3
Ik had het zelfs bij de eerste 20 kg, niemand zei er iets van. Best irritant als je zo je best doet. Ik moet wel eerlijk zeggen dat ik groot 183 cm ben en het overgewicht verdeeld was over mijn hele lichaam.. nu al een ruime periode maat 38, en nog kan ik mezelf als een maat 50 voelen, heel raar is dat. 
19 jan 20 door lid: Wish-30
Je moet niet alleen naar gewicht kijken maar ook naar omvang overal. En als je twee maten naar beneden bent gezakt is dat alleen maar top! Verwacht niet te veel erkenning van anderen om het te zien maar wees trots op jezelf voor wat je hebt bereikt. Die uitstraling zullen mensen waarschijnlijk eerder zien dan die twee maatjes 🙏🏽 
30 jan 20 door lid: AviaMar
Correctie 4!! Maatjes 
30 jan 20 door lid: AviaMar
heel herkenbaar helaas.. 
30 jan 20 door lid: TMHC

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


s_38's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.