keto_danny's Logboek, 15 nov 19

Keto diner:
Zero rijst nasi met gecarameliseerde spekreepjes😋

Bekijk Dieet Kalender, 15 november 2019:
1516 kcal Vet: 124,56g | Eiwit: 76,95g | Kolhy: 16,33g.   Ontbijt: Waymadi Granola, Milbona Griekse Yoghurt. Lunch: Milbona Roomboter Ongezouten, Dulano Chorizo, AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+, AH Ei. Diner: Olijfolie, AH Speklap, Kikkoman Sojasaus, AH Prei, Rode Uien, Zero Rice Rijst. Snacks/Andere: Dolce Gusto Lungo. meer...

25 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Owww hoe maak je die gecarameliseerde spekreepjes?? Zien er erg smakelijk uit😀 
16 nov 19 door lid: Danielle1981.
Gecarameliseerde speklapjes: -950 gram speklappen in reepjes. -2 el. Kikkoman. -2 el. Greensweet gold syrup. -1 el. Sambal oelek. -1el. Citroensap. Alles mengen, en even laten intrekken.(Ik doe een paar uurtjes) Dan op hoog vuur aanbakken. Dat de buitenkant lekker knapperig word. Daarna lager zetten. Het is altijd ineens klaar, dan het vuur uitzetten, anders word het zwart. Voor 4 personen. 
16 nov 19 door lid: keto_danny
Heerlijk, ben gek op speklappen. Ik vind het alleen altijd zo jammer dat het zo veel kcal is. Ik schrok hier dus ook, als je zegt voor 4 personen want dan eet je dus 240 gram spek pp..  
16 nov 19 door lid: Tijmpje
Bedankt voor je recept Ynnad1975, 🤗 
16 nov 19 door lid: Danielle1981.
Blijft veel minder spek over hè?! Ongeveer 150 à 160 gram per persoon. En het vet moet je niet teveel opscheppen natuurlijk. Maar daarom eten wij er zero rijst bij. Zo zijn de calorieën nog een beetje in te perken. 
16 nov 19 door lid: keto_danny
Maar je weegt ze rauw en zo vul je ze hier ook in.  
18 nov 19 door lid: Tijmpje
Waar bedoel je nou tijmpje? Ik weeg ze voor de bereiding, voor dit recept. Daar blijft veel minder van over. Dat doe ik zonder vet op mijn bord 
18 nov 19 door lid: keto_danny

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


keto_danny's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.