Dappere-Dodo's Logboek, 28 okt 19

Simpel, wel gezond en lekker.😊

Bekijk Dieet Kalender, 28 oktober 2019:
1205 kcal Vet: 54,38g | Eiwit: 65,17g | Kolhy: 105,57g.   Ontbijt: AH Witte Bolletjes met Sesam, Nuts About Nature Puur Pindakaas , AH Gebraden Gehakt , Lurpak Roomboter Ongezouten . Lunch: Vitalu Volkoren Cracker, AH Gebraden Gehakt , Lurpak Roomboter Ongezouten , Unox Puur Champignonsoep. Diner: Vivera Wokreepjes Gekruid, Knoflook, Rode Chilipepers, AH Andijvie Fijngesneden, Rode Uien, Rode Paprika, Bonduelle Broccolirijst. meer...

16 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Weet iemand hoe ik mijn streef gewicht moet aanpassen? 
28 okt 19 door lid: Dappere-Dodo
Gevonden! In de app lukte het wel. 😊 Lijkt even een mega sprong terug, maar het is gewoon niet bemoedigend om zo’n groot verschil in gewicht te zien, wetend dat je nog zo’n lange weg te gaan hebt als het allemaal even niet lukt. 
28 okt 19 door lid: Dappere-Dodo
Dat ziet er lekker uit! Je kan gedachten lezen ik ging het je net proberen uit te leggen. Wat ligt er op je bord?  
28 okt 19 door lid: AviaMar
Dankje 🥰 1 uitje, 2 teentjes knoflook, halve rode paprika, broccolirijst uit de diepvries, en een hele zak van 250 gram andijvie die ik op het allerlaatste aan toevoegde. Met wat kruiden. En vegetarische wokreepjes. Super lekker! En verdeeld over twee keer opscheppen, maar alles lekker in mijn eentje op gemaakt. 
28 okt 19 door lid: Dappere-Dodo
WOW ziet er super heerlijk uit! Broccoli rijst dat had ik niet eerder gezien. Nice  
29 okt 19 door lid: AviaMar
Echt niet? Kan hoor 🤗 Ik kocht het eerst altijd bij de AH, daar hadden ze broccolirijst en bloemkoolrijst, en courgettespaghetti. Sinds kort ook bij de Dirk in ons dorp. Beide van de versafdeling. Nu kwam ik er maandag achter dat ze die rijstvarianten ook in het vriesvak hebben liggen. En ik geloof dat sommige winkels ook variaties met pompoen of andere groenten hebben? Maar uiteraard als je een goede food processor hebt kun je de stelen van de broccoli en bloemkool lekker zelf fijn malen als je de rest (...how is it called?🤔😳) eet. Maar het was zeker voor herhaling vatbaar. 🥰 Vanavond de rest van het zakje rijst met gekleurde wortels, daar moet nog wel wat bij. Jij een idee? Ik heb net als lunch gemengde sla op met stukjes gekookte pompoen, gekookte pastinaak, tomaat, wat zaden, 3 plakjes vijgenbrood (kleine ronde plakjes) en 3 plakjes geitenkaas zelfde formaat. 
29 okt 19 door lid: Dappere-Dodo
Hehe nee echt niet, Nederlands en Nederlandse producten moet ik echt een beetje aan wennen haha. Dat klinkt ook als een heerlijke lunch!! Pastinaak WoW 😋 
29 okt 19 door lid: AviaMar

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.