jcbrandsma's Logboek, 16 aug 19

Hoi!
Ik ben nieuw hier en lees vooral op de home pagina:). Overdag lukt het prima om gezond te eten, maar na het avond eten krijg ik vaak een vreetbui. Hebben jullie hier tips voor?
En succes iedereen 💪💪💪

Bekijk Dieet Kalender, 16 augustus 2019:
1476 kcal Vet: 54,67g | Eiwit: 45,60g | Kolhy: 197,33g.   Lunch: Garden Gourmet Hummus Pikant, Aldi Runderrookvlees, Appels, Wasa Volkoren Cracker. Diner: Grand'Italia Mozzarella Houtoven Pizza. Snacks/Andere: Jumbo Paprika Chips, TUC Paprika, Vomar Bitterkoekjes, Mayonaise, Lidl Verse Boerenfriet, AH Zoete Puntpaprika . meer...

11 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Vooral zorgen dat je overdag voldoende eet, zodat je geen honger krijgt! En zorgen dat je kasten gevuld zijn met gezonde alternatieven, mocht je je toch niet kunnen beheersen! 😄 succes!! 
16 aug 19 door lid: Lottesem
veel thee/water drinken. 
17 aug 19 door lid: Gerrika G
De avonden zijn voor veel mensen moeilijk Zoek uit waarom dit voor jou zo is. Heb je écht honger dan overdag meer/beter eten, of evt. nog iets van kwark eten. . Is het gewoonte/onrust/verveling dan moet je op zoek naar alternatieven. Na het avondeten een flinke wandeling maken, daarna lekker lang douchen en tandenpoetsen ( en daarna dus alleen nog water) Gewoontes doorbreken kost tijd (en strijd met jezelf). succes 🍀 
17 aug 19 door lid: mo.mo3
Komt het door verveling? en/of verslaving van de suikers? Ik herken dat... 
17 aug 19 door lid: Lost68
Ik probeer ook m’n gewoonte te doorbreken door naar een andere ruimte te gaan en iets anders dan ‘normaal’ te doen: naar bed met een boek en wat muziek. Eventueel wat rustige yoga En als het echt heel erg is, een kop decaf koffie met een fikse theelepel ongezoete cacao en zoetjes naar smaak. Geen melk of room oid. 
17 aug 19 door lid: Ingesdagboek
Ja erg veel zin in zoet inderdaad! En een activiteit na het avond eten is ook een goede tip, dankjewel! Ja alles heeft tijd nodig, doen allemaal ons best 💪 
17 aug 19 door lid: jcbrandsma
Voor mij waren de avonden ook mijn valkuil; bij de tv kon ik gerust een zak chips opeten, met wat koekjes en chocolade (zo verslavend!). Ik eet nu tussen 12u en 20u. Na het avondeten heb ik dan nog tijd voor wat fruit of een snack, maar door blijven mag niet meer. Nu voel ik totaal de drang niet meer naar 'ongezonde' snacks. Jij hebt een paar kilo's te gaan, je kunt het, succes! 
17 aug 19 door lid: Senna88
Wat lager in je koolhydraten en wat hoger in je eiwitten gaan zitten. Dat helpt mij het best. En als ik echt zin heb, neem ik een reepje van Atkins, maar niet savonds. Dan eet ik gewoon niet meer. Daar moet je gewoon even aan wennen. Lekker een kop thee is voor mij nu genoeg. 
17 aug 19 door lid: Mariska!!

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


jcbrandsma's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.