Yoo69's Logboek, 02 aug 19

Vanaf mijn begin tot nu. Gewicht 66.2 Mijn lente 1.74 daarbij lange benen!
Hoop op stilstand heupen en dijen, daar mag echt nu niets meer vanaf!

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Maag iets dikker dan de buik. 102 cm 😊 
02 aug 19 door lid: Yoo69
Ik snap je probleem inderdaad. De verhouding is niet zo als je het graag zou willen. Wat goed dat je toch zo doorzet.  
02 aug 19 door lid: Wien67
Nu gewoon hopen dat buik en maag cm gaan verliezen! Zo niet dan stop ik ermee en blijf ik rond de 68-70 wegen. Kha eten blijf ik doen, voel me er enorm goed onder! 
02 aug 19 door lid: Yoo69
Jolanda, zullen we een beetje ruilen, ik heb in verhouding een smal gezicht en dikke benen en dikke kont. Ik ben bijna 20 kg kwijt, wel naar 1 broek maat minder, van 46 naar 44, anders pas ik er met mijn benen niet in. 
02 aug 19 door lid: smr47
En krachttraining gaan doen voor je benen? Squats en lunges kun je thuis doen en krijg je wel stevige benen van. Ook nog goed voor de vetverbranding. Weet niet of je wat aan sport doet? 
02 aug 19 door lid: Wien67
Is goed Sandra, want billen heb ik ook niet. Prima ruil...  
02 aug 19 door lid: Yoo69
Wien... ik heb altijd gevoetbald maar meniscus gescheurd en knie operatie gehad. Squats doe ik wel een paar keer per week maar niet bloed fanatiek. Heb ook een crosstrainer staan en loop daar ook regelmatig op. Maar echt sporten bij een sportschool word hem niet... Maar toen ik 79 woog had ik ook al geen dikke benen  
02 aug 19 door lid: Yoo69
Ik doe niets aan sport en dat ga ik ook niet doen. Heb me wel gisteren een hoelahoep gekocht. 
02 aug 19 door lid: smr47
Dat zag ik Sandra en kan je het? Ik heb het nooit gekund en een vriendin van mij heeft er 1 en die staat alleen maar te staan. Had gevraagd of ik hem een keer mocht lenen maar helaas. Denk dat zal vast ook wel helpen bij me... maar ik ga hem echt niet aanschaffen denk dat ik het nog steeds niet kan. Crosstrainer is voor beide zoons om in conditie te blijven. Die voetballen hoog dus als conditie niet goed is liggen ze uit het 1e. Verder sport ik ook niet hoor. 40 uur werken en huishouden ga ik het niet trekken. Ook mijn tuin heeft aandacht/voeding nodig... en gaat heel veel tijd in zitten.... maar we gaan er komen.  
02 aug 19 door lid: Yoo69
Jolanda, hoelahoepen heb ik niet verleerd, alleen houd ik het net een halve minuut vol, kom dus flink te oefenen, maar dat miet ik doen als ik alleen thuis ben anders word ik door mijn zoontjes uit gelachen. 
02 aug 19 door lid: smr47
Hahaha, denk dat dat bij mij ook zou gebeuren 😂😂😂 ik hoor ze al in mijn gedachte  
03 aug 19 door lid: Yoo69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Yoo69's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.