Mystery1971's Logboek, 02 jul 19

Ik zit met een vraag. ik wil graag afvallen. doe 2x in de week de milon cirkel en neem 1600 calorieën. maar ik val niet af. eet ik nu te weinig calorieën? ik weet gewoon ff niet meer wat ik nog kan doen. Iemand die mij advies kan geven.

Bekijk Dieet Kalender, 02 juli 2019:
1384 kcal Vet: 59,73g | Eiwit: 76,22g | Kolhy: 131,56g.   Ontbijt: Hahne Haferflocken Oats, Valle Del Sole Kokosolie, Melkan Amandeldrink Ongezoet, Perfekt Blanke Rozijnen, AH Elstar Appel, Honing. Lunch: Hoogvliet Geraspte Jong Gelegen 30+, Gwoon Passata Rustica (Gezeefde Tomaten), Hoogvliet Champignons, Vers, AH Courgette Spaghetti, Vivera Kruimgehakt. Diner: Croma Mild met Olijfolie, Gwoon Kippenvlees Ragout, Lassie Toverrijst (Gekookt), Jong Belegen Geraspte Kaas 48+, Queens Pangafilets, Broccoli. Snacks/Andere: Natural Happiness Notenmix / Nut Mix, Perfekt Aardbeien Halvajam, AH Hollandse Aardbeien, Melkan Magere Milde Kwark, Leidingwater, Hoogvliet Stroopwafel, Perfekt Extra Puur Chocolade, Gemberthee, Slimpie Limonadesiroop Framboos. meer...
2953 kcal Activiteit: Slapen - 7 uren en 6 minuten, Rusten - 16 uren en 14 minuten, Cardio Fitness - 40 minuten. meer...

9 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Je zou eens kunnen kijken wat er met je gewicht gebeurt als je een week lang erg strikt 1200kcal gebruikt per dag. Op zich voegt sporten weinig toe aan het afvallen zelf, dat voegt wel toe aan fitter worden, maar het gaat echt om in en uit. Als je zeker weet dat je inderdaad alles logt wat je eet, dan is een weekje op 1200 een mooie manier om te kijken wat er nou precies gebeurt. 
02 jul 19 door lid: CorineJN
Ik heb al een tijd op 1400 calorieën gezeten en ben juist hoger gegaan omdat ik toen ook niet afviel. Ik heb eerder het gevoel dat ik te weinig eet. 
02 jul 19 door lid: Mystery1971
Is het misschien handig om eens met een dietist te overleggen? Elk lijf is anders, dus het kan best dat jij een andere verdeling nodig hebt van wat je eet. Je kan ook een weekje weinig koolhydraten proberen eerst. Ik heb in het begin ook een paar verdelingen opgezocht en gekeken waar ik me lekker bij voelde. Voor mij is dat rond de 20% aan kh en daar val ik bij af. Zolang je zorgt dat je je vitaminen en mineralen binnenkrijgt kan je best wat experimenteren met allerlei manieren van eten, als je maar wat kiest wat je vol kunt houden :) 
02 jul 19 door lid: CorineJN
Niet naar je gewicht kijken maar naar je vetpercentage en spiermassa misschien dat daar wel wat in verandert. Je zou naar de 1400 kcal kunnen gaan dit hou je veel langer vol dan 1200 kcal. 
02 jul 19 door lid: monique.lakeman
Het lijkt mij dat je met je huidige gewicht wel af zou moeten vallen als je zeker weet dat je niet meer dan 1600 kcal inneemt. Tel je echt alles, dus ook de boter waarmee je bakt, alles wat je drinkt etc? Ik geloof zelf niet zo in meer eten, tenzij je ongezond laag zou zitten maar dat lijkt me niet het geval met 1600 kcal per dag. 
02 jul 19 door lid: Magheteenonsjeminderzijn
Ik wil.ook echt niet lager gaan zitten, moet ook nog wel een beetje leuk blijven. Maar in principe tel ik alles. Maar ik heb ook het idee dat ik nu ik bijna 50 ben, ook moeilijker afval. 
02 jul 19 door lid: Mystery1971
Ik zou het eens met de instructeur bespreken en evt om advies vragen. Vaak kan je op de sportschool ook wegen en meten op een goede weegschaal. Wellicht ben je wel in spiermassa toegenomen en in vet afgenomen. 
02 jul 19 door lid: Mariska!!
1600 kcal met een gewicht van 107 kg? dat is bijna een crashdieet.. je eet denk ik veel te weinig waardoor je nu stilstaat. Ik ben in het verleden ook op die manier afgevallen, met 1500 kcal per dag eten en heb er een trage schildklier aan over gehouden.. dus zou juist meer gaan eten. 
02 jul 19 door lid: kimmmerd
@Klimmerd, dat denk ik dus ook. Ik heb geen honger met 1600 calorieën @mariska. Ik ben inderdaad wel aangekomen in spiermassa. En ben vetmassa kwijt. Maar ik wil ook graag in kilo's naar beneden. Heb afgesproken dat ik op de sportschool met de baas daar het ff door te nemen. Hopelijk wordt ik dan wat wijzer. 
02 jul 19 door lid: Mystery1971

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Mystery1971's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.