Dappere-Dodo's Logboek, 17 jun 19

Even heeeeel erg mijn frustratie uitschrijven. Het spijt me. Is food and diet related omdat ik door vermoeidheid meer eet.🤬🤬🤯🤯 Heb het al eerder bericht hier.. Ik heb nieuwe buren, 3 huizen verderop, ik heb ze Nog Nooit gezien. Ik slaap al minstens TWEE maanden niet omdat ze rond deze F🤬🤬 achtelijke tijd nog lopen te heuten!! Over 7 en half uur moet ik me weer gereed maken voor de dag, heb nog geen minuut geslapen. Ik heb mijn rust hard nodig! Letterlijk ook.. En ik met mijn stomme kop durf niet als eerste kennismaking te vragen of het wat zachter kan omdat ik er last van heb. Wat ik niet begrijp, direct naast ze woont een stel met twee jonge kinderen. Dat die er geen last van hebben! 😭 Bij deze, half huilend, shakend, en misselijk een brief voor ze aan het schrijven. En daarnaast ga ik als ik vrij ben langs bij de gemeente of buurtpolitie. Dit slaat gewoon echt alles! 1x na tien uur oké, maar niet twee maanden lang.

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Nu -lijkt- het wat rustiger te worden.. maar toch.. kon ik mezelf maar knock-out slaan! In elk geval, slaap lekker schatten. ❤️ 
17 jun 19 door lid: Dappere-Dodo
Vreselijk is dat. Hier ook aan diverse kanten buren die altijd nog laat herrie moeten maken, of nog hele verhalen op de stoep (zowat onder mijn slaapkamerraam). Terwijl ik om 6 uur op moet en een hele lange dag moet presteren terwijl de meeste van hen dan nog in hun bed liggen te ronken. Grrrr. 
18 jun 19 door lid: Tijmpje
Hoi Inge ik kom toevallig jouw bericht tegen... is het nu minder met de herrie? Heeft je brief gewenst effect? Groetjes, Ellen 
07 jul 19 door lid: welia2
Wat lief, Ellen! Ze zijn nog wel tot laat aan het klussen, maar gelukkig nu veelal werk zonder elektrisch gereedschap, dus bijna geen last meer van! 😊 En die brief.. Ik heb hem wel geschreven, en klaarliggen, maar ik ken ook iemand die bij de gemeente werkt hier. Toen ik daarmee stond te praten op een feestje noemde ik het voorval. Daarna vrij snel, met een paar dagen, werd het rustig.. Ik vermoed dat diegene even een woordje heeft gedaan voor me. 😊 Zo zie ik bijvoorbeeld vaker de wijkagent ook in de straat fietsen. Onrust met hangjeugd en inbraak is ook minder opeens! Kortom, wat dat betreft gaat het een stuk beter! 
08 jul 19 door lid: Dappere-Dodo
Nou fijn, beter een goede buur... ;) 
09 jul 19 door lid: welia2

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.