Mystery1971's Logboek, 05 jun 19

iemand ervaring mee. ik wilde mijn lunch invullen en hij pakte mijn producten niet dus ik dacht hij doet het niet, maar nu staat er in de dieet kalender dat ik 2250 calorieën heb en in mijn normale schema staat het er niet bij. kan het dus ook niet verwijderen. maar ik heb nu wel een lunch van meer dan 800 calorieën. zijn er meer die dit probleem hebben?

Bekijk Dieet Kalender, 05 juni 2019:
1388 kcal Vet: 42,56g | Eiwit: 88,97g | Kolhy: 154,11g.   Ontbijt: Banaan, Quaker Cruesli Chocolate, Melkan Magere Milde Kwark, Leidingwater. Lunch: Hoogvliet Champignons, Vers, Hoogvliet Casino Tarwe, Hoogvliet Geraspte Jong Gelegen 30+, Hoogvliet Bourgondische Ham, Optimel Kokos Drink. Diner: Jong Belegen Geraspte Kaas 48+, Aardappelpuree a La Minute, Mager Rundergehakt, Gehakte Spinazie, AH Gesneden Uien, Conimex Ketjap Manis. Snacks/Andere: Aldi Kipgehakt Naturel, Hoogvliet Katenspek, AH Hollandse Aardbeien, Gwoon Volkoren Ontbijtkoek Gesneden, Gemberthee, Slimpie Limonadesiroop Framboos, Perfekt Extra Puur Chocolade, Melkan Magere Milde Kwark. meer...
2805 kcal Activiteit: Yoga - 1 uur, Rusten - 15 uren, Slapen - 8 uren. meer...

2 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Misschien een punt ipv. een komma bij aantallen gebruikt? Als het zich niet laat verwijderen dan als uiterste redmiddel aantal grammen van de component op 1 zetten. 
05 jun 19 door lid: boobyfrog
Maar het gekke is in mijn logboek staat het niet, bij de dieet kalender wel en ook bij de rapportage staat het. Maar de dieet kalender en rapportage kan ik niks verwijderen.  
05 jun 19 door lid: Mystery1971
Merk nu dat hij mijn opgeslagen gerechten niet toevoegd. Alles wat ik handmatig invoer die geeft hij wel weer. Maar hij geeft ze wel weer als ik de maaltijd opsla bv met naam test, daar staat alles wel in. Echt heel raar. 
05 jun 19 door lid: Mystery1971
Ja ik begrijp het, dat is wel heel vreemd idd. Ik heb zo ook niet de oplossing. 
05 jun 19 door lid: boobyfrog

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Mystery1971's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.