Dappere-Dodo's Logboek, 01 jun 19

Ik heb een vraag! Not food related.. Ik wilde foto’s delen hier op fs, maar ik kan altijd maar een deel van de foto in het scherm krijgen. Maar door delen weg te knippen vind ik dat de foto veel minder, of soms zelfs helemaal niet, tot zijn recht komt. Waar delen jullie je foto’s?

7 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Klopt. Ligt niet aan je telefoon maar aan FS zelf. Die verkleind foto’s vaak. Wat ik vaak doe is een wit randje eromheen zodat je wel de hele foto ziet. Dit doe ik met de app: PicsArt 
01 jun 19 door lid: Warrigeboel
Probeer de foto van iets verder weg te nemen, FS verlangt ook een vierkante foto of snijd dit bij tot vierkant. Hier kan je tijdens de opname rekening mee houden. 
01 jun 19 door lid: boobyfrog
Thanks. Boobyfrog, het waren foto’s die ik op mijn fotocamera had staan, dus voor nu lukt het ‘verder weg nemen niet, zal er in ieder geval met mijn andere foto’s rekening mee houden. 🤗 Shirley, ik ga het proberen met de witte rand er omheen.  
01 jun 19 door lid: Dappere-Dodo
Dus.. waar blijft de foto? 😜 haha! 
02 jun 19 door lid: Sheilavanwijk
Nog niet gelukt..🙈😥 
02 jun 19 door lid: Dappere-Dodo
En als je de foto eerst zelf vierkant maakt? Als hij dat natuurlijk al niet was. B.v. op een pc met IrfanView of een ander fotobewerkingsprogramma. 
02 jun 19 door lid: boobyfrog

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.