Theopipo's Logboek, 29 mei 19

blij met mn nieuwe spijkerstofjurkje! Ik kan nu zo maatje L uit de winkel plukken en dan zit ie nog wijd (kom van maat 50) maar das met dit jurkje juist heerlijk luchtig en blousig..

86 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Staat je goed hoor! 😍❤️ 
30 mei 19 door lid: nynjawitjes
wat goed van je 😀. moet zelf ook zoveel afvallen en ben het denken om naar een diëtisten te gaan... Lukte me zelf niet zo goed 😣.  
30 mei 19 door lid: TrotseMoeder87
@trotsemoeder, je kan het! ik kom ook van net boven de 100 en sta er zelf versteld van dat het me nu eindelijk lukte. Weetje wat denk ik mijn geheim is vergeleken mijn andere afvalpogingen (waarbij ik max 10 afgevallen ben en nu bijna 22) dat ik nu meer geduld heb, het hoeft niet snel, het is een levensstijl wat ik vol kan houden. Dietist zou je kunnen doen als stok achter de deur, maar uiteindelijk moet je het toch zelf doen. vroeger ook wel naar een voedingsconsulente geweest, maar toen ik daarmee stopte ging ik niet zelf verder en het volhouden.  
30 mei 19 door lid: Theopipo
@trotsemoeder. Jaren geleden ook met diëtist geprobeerd maar niet gelukt. Nu met de app van Weight Watchers lukt het gewoon en zonder veel moeite😊. Net wat @theopipo zegt je moet zelf de wilskracht opbrengen en inderdaad het verschil met voorheen is dat ook ik meer geduld heb. Het hoeft niet meer zo snel😊 
31 mei 19 door lid: marionvanhuizen

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Theopipo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.