4 uur dip: zelfgemaakte asperhlgrsoep van de schillen van de asperges van gisteren gebonden met koksroom en ei
|
1511 kcal
|
Vet: 46,23g | Eiwit: 75,37g | Kolhy: 150,35g.
Lunch: Aspergesoep. Diner: Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt), AH Veldsla, AH Platte Peterselie, AH Gesneden Uien, Euro Shopper Doperwten, Kühne Franse Mosterd, Remia Friteslijn, Maggi Aroma, Runderbouillon, Primadonna Olijfolie, Leev Biologisch Havermeel, Eiwit, Gekookt Ei, SPAR Semmelbrösel, Aldi Varkensschnitzel, Witlof. Snacks/Andere: Carrotcake met cashewboter, Body & Fit Whey Perfection Vanilla, AH Amandelschaafsel, HAK Rabarbercompote, Aardbeien, Eiwit, Citroensap, Lindahls Kvarg Vanillesmaak. meer...
|
|
Reacties
Ziet er lekker uit! Ik heb aspergesoep in de kast staan, zak van unox..🙈😂 Moet nog kijken of het wat is. Weet dat die zakken veel rotzooi aan toegevoegd worden, maar soms lukt het niet om te koken en is de zelfgemaakte soep uit de vriezer op. 😊 Wat is koksroom precies? En waar kun je dat kopen? Of bedoel je kokos, en is de o weggevallen?
09 mei 19 door lid: Dappere-Dodo
|
Bij de Jumbo en Boons heet het koksroom en bijbandere supermarkten ook kookroom. Ik heb 250 ml toegevoegd en 1 ei om fe soep te binden.Je kan het op binden met een bechamelbasis met roomboter en meel .
09 mei 19 door lid: Biene Mays
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Biene Mays's Gewicht Geschiedenis
|