Biene Mays's Logboek, 08 mrt 19

APPELDETOX inspired bij CAROLINE op FS. PLAN vandaag: 17 uur IF,dan om de 1.5 uur 1 Granny Smith appel+ veel drinken,maar dan in de avond wel lowcarb& eiwitrijke maaltijd + grote kwark met fruit.Ben benieuwd naar gewichtsverlies morgenochtend !

Bekijk Dieet Kalender, 08 maart 2019:
930 kcal Vet: 30,42g | Eiwit: 63,94g | Kolhy: 117,27g.   Ontbijt: Citroensap. Lunch: Granny Smith Appels. Diner: Lidl Zalmfilet met Huid, Maggi Aroma, AH Gesneden Uien, Spinazie, Citroensap, Nootmuskaat, Knoflookpoeder, Runderbouillon, Komijn, Gekookt Ei. Snacks/Andere: Cologran Stevia, AH CHIAZAAD Thuis, Milbona Skyr Vanille, Aardbeien. meer...

15 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ben benieuwd!! 
08 mrt 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Ik ook Lonneke.Ik zag het bij CAROLINE JEREZ staan en wil her voor het weekend proberen. Alleen eet ik niet de hele dag alleen maar appels maar in de avond wel een goede avondmaaltijd met veel eiwitten zodat ik geen hongergevoel heb en aan mijn macro's kom.😉 WORDT VERVOLGD.  
08 mrt 19 door lid: Biene Mays
Succes 👍🏻 
08 mrt 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Appeldag zorgt voor veel vochtverlies. Scheelt dus wss wel op de weegschaal.  
08 mrt 19 door lid: Tijmpje
TIMPJE, heb jij het al een keer uitgeprobeerd? Ik ga straks wel gewoo avondeten met een warme maaltijd, hoor. Hoe kunnen de appels zorgen voor vochtverlies? Ik hou altijd teveel vocht vast.Dikke handen en voeten, zou voor mij dus een uitkomst zijn om eens in de zoveel tijd te doen ,als dit werkt. Ben zo benieuwd.  
08 mrt 19 door lid: Biene Mays
Ik weet niet precies hoe het werkt in dit geval. Ik merk zelf al m'n hele leven dat ik van zure appels veel moet plassen. Nu heb ik hier eens iets langs zien komen over een appeldag, maar zonder uitleg. En toevallig van de week op tv (in een programma over gezond hoog niveau bodybuilden, enz) werd ook gezegd dat er verschillende manieren zijn om vocht kwijt te raken en een éénmalige appeldag zou daarin één van de methodes zijn. In dit geval betekende het dat elk eetmoment vervangen word door een Granny Smith, max 6 per dag., naast veel water. 
08 mrt 19 door lid: Tijmpje
TIJMPJE super bedankt voor de tip.Als dit werkt heb ik eindelijk geen dikke handen en voeten meer. Heb namelijk al van alles geprobeerd. Tot nu toe altijd kleine rode zoete kinderappels gekocht ,maar voortaan dan maar " a Granny Smith a day keeps the doctor away" 😉😁👌🍏 
08 mrt 19 door lid: Biene Mays
Grappig, naar mijn avondmaaltijd maakt mijn maag een hoop geluiden. Ik denk da mijn lichaam blij is om weer " echt voedsel " te krijgen. Heb dit zelfs niet zo erg met IF & OMAD. 
08 mrt 19 door lid: Biene Mays
Hey @Biene Mays, zie dit nu pas! Hoe is het gegaan? Ik heb inderdaad begrepen dat in NL een appeldag van 's ochtends vroeg tot een uur of 16:00 gaat en dan inderdaad normaal avondeten. In Spanje werd het me anders aangeraden omdat ons leefritme anders is (lunch is de hoofdmaaltijd). Overigens, tip voor de volgende keer: verwarm de appel met kaneel even 2 minuutjes op hoogste stand in de magnetron. Erg lekker ter "variatie"! 
09 mrt 19 door lid: CarolineJerez
tja,ik had ereer van verwacht. - 0.3 kg eraf.Vanochtend nog steeds dikke handen en voeten en hou veel vocht vast. Ik probeer aanstaande week een appeldetoxdag met alleen appels eten en geen warme maaltijd in de avond.Misschien was dat de reden dat het niet goed werkte met vocht afdrijven. In ieder geval weer een beetje eraf voor het weekend. ALS IEMAND ERVARINGEN met ons wil DELEN over de APPELDAG, DAN lezen we allemaal graag mee.BEDANKT. fijn weekend allemaal. 🤗☀️😘 PS: ik heb wel de indruk dat mijn buik wat platter oogt vanmorgen, maar ik weet niet of dit door de appeldag komt😁 
09 mrt 19 door lid: Biene Mays
Misschien helpt het zoals ik het doe? Hier (in Spanje) werd me door mijn voedingsconsulent aangeraden de appeldag over twee dagen te spreiden. Dag 1: gewoon ontbijt om 09:00 uur en een tussendoortje om 11:30/12:00 uur. Dan begint de appeldag bij de lunch (om 15:00 uur) 1 appel. 2e appel rond 17:00/18:00 uur, 3e appel om 20:00 uur. Dag 2: 1 appel als ontbijt en dan nog eentje als tussendoortje. Ik eet er dus 5 (vind 6 echt teveel, krijg ik niet op. Op dag 2 wegen ben ik zeker altijd al wat kwijt, op dag 3 echt nog meer. En ik vind het gewoon heel fijn als "reset", als ik merk dat er weer ongezond gewoontes aan het insluipen zijn, om terug te gaan naar gezond. Of na een weekend lekker uit eten gaan, werkt altijd heel fijn. 
09 mrt 19 door lid: CarolineJerez
@ CAROLINE Bedankt voor je reactie. Dus dag 2 dan hele dag alleen appels ook in de avond ? En dag 3 ook nog appels? Wanneer eet je dan eeer gewoon en wat voor soort maaltijd? Eiwitrijk? Koolhydraatarm? Salade? Of waar je zin in hebt? 
09 mrt 19 door lid: Biene Mays
Nee, dag 2 dus alleen in de ochtend. In totaal 5 appels (3 op dag 1 en 2 op dag 2). Vanaf de lunch (15:00 uur) weer normaal eten. 
09 mrt 19 door lid: CarolineJerez
Wel koolhydraat arm ja, dat doe ik eigenlijk altijd thuis. 
09 mrt 19 door lid: CarolineJerez
Dankjewel CAROLINE, wordt vervolgd komende week  
09 mrt 19 door lid: Biene Mays

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Biene Mays's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.