tamara_741's Logboek, 07 mrt 19

Kan dit kwaad ? Ik kan het bijna niet laten staan maar durf ook niet te drinken.#ikhouvanredbullnetzoveelalschocola#

Bekijk Dieet Kalender, 07 maart 2019:
1246 kcal Vet: 104,82g | Eiwit: 59,88g | Kolhy: 14,49g.   Lunch: Jumbo Walnoten Ongezouten, AH Citroensap, AH Blue D'auvergne 50+, Avocado, AH Gemengde Sla Melange, Jumbo Rucola. Diner: Jumbo Goudse 48+ Kaas Jong, Crystal Clear Sparkling Peach, AH Zeevruchten Gemengd, Aldi Gegrilde Kipfilet, Gebakken Ei. Snacks/Andere: Jumbo Walnoten Ongezouten, Jumbo Brie 60+, AH Snack Tomaatjes , Jumbo Brie 60+. meer...

8 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik vind van niet. Het is bewezen dat zoetstoffen pas na grote hoeveelheid schadelijk zouden kunnen zijn. Maar zou het bij 1a2 blikjes per dag houden. 
07 mrt 19 door lid: lisaraaphorst
Persoonlijk zou ik het niet doen, veel te chemisch vind ik.. en het lijkt me echt niet goed voor je. Maar ik heb er verder geen verstand van. 🙈 
07 mrt 19 door lid: Dappere-Dodo
Oh... Ik dacht dat ik net een reactie had geplaatst. Hoop niet dat die nu bij iemand anders staat. 🤔 Ik had gezegd dat ik het zelf niet zou doen, omdat ik het nogal chemisch vind. Zo komt het in elk geval op me over, want ik heb het nog nooit gedronken. Ik heb in elk geval altijd het idee gehad dat dat spul niet goed voor je is.. 
07 mrt 19 door lid: Dappere-Dodo
gezond is anders maar kan prima joh. ik doe t ook op z'n tijd 
07 mrt 19 door lid: fitlifegoals
ik dronk zelf energie zonder suiker... wel meer dat 5 per dag en ben nu weer bezig met afvallen en moet zeggen na heel veel water drinken (probeer 2 L maar blijf hangen bij 1.5 L) maar ik heb er zelf nu niet zo veel trek meer in.. dus doe zelf 1 a 2 per dag maximaal.... het zeker niet goed voor je hoor maar soms zijn dingen gewoon te lekker maar als je het kan minimaliseren in combi met echt genoeg water drinken denk ik dat het niet heel veel kwaad kan (ben zelf geen water drinken maar soms moet je het leren drinken haha) suc6😃 ( hoop dat je er wat aan heb) 
07 mrt 19 door lid: noacharel
Ik zou gewoon n lekker kop zwarte koffie nemen ....zelfde effect 
07 mrt 19 door lid: lilette66
Dank jullie wel allemaal !! Ik dronk tijdje geleden minimaal 3 dag . Maar tijdens me zwangerschap heb ik het afgeleerd en daarna ben ik snel begonnen met lijnen dus niet echt kans gegeven om zoveel te drinken. Ik ben al blij als ik 2 per maand kan drinken😝ik probeer r van af te blijven eerste keer is het gelukt heb het toen aan me man gegeven dan was ik er ook vanaf maar nu ... haha kijk ik er na in de koelkast en geef hem niet weg te lekker 😍heb hem nog steeds niet gedronken ..ik ben een hele slechte water drinker altijd al geweest .. water met smaakje vind ik wel weer lekker  
07 mrt 19 door lid: tamara_741
je kan eventueel ook nog water en dan citroen er in doen... schijnt dat je dan nog extra afvalt maar dan zit er toch een smaakje aan (geen idee of dat waar is hoor haha) 
08 mrt 19 door lid: noacharel
Tja gezond is het niet maar gun jezelf eens in de zoveel tijd ook eens iets lekkers. Maar ziu hetdan beperken tot bijv. 1x p/w ofzo.  
08 mrt 19 door lid: JellyBien
Noacharell, is inderdaad lekker met een beetje verse munt erbij, ik drink dat altijd in de zomer in de winter krijg ik water niet door me keel. 
08 mrt 19 door lid: tamara_741
Jellybien , ben blik als ik 2 x in de maand kan drinken haha🤣maar hij staat er nog 
08 mrt 19 door lid: tamara_741
Als je het zo lekker vindt, waarom niet? Ik hou heel erg veel van cola light. Doet niks positiefs voor mijn lijf, net als Maltesers en Lays paprikachips, maar zolang het allemaal met mate is kan het best hoor. 
08 mrt 19 door lid: Magheteenonsjeminderzijn
Ik heb ook een red bull verslaving 😅 maar suikervrije is beter dan de normale natuurlijk. 
08 mrt 19 door lid: michellastronks

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


tamara_741's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.