tamara_741's Logboek, 02 mrt 19

Oo dit is zooo teleurstellend!! Ik ben bezig met keto dieet en ik val al 3 dagen ofzo niks af waarom ?? Zit nog wel in ketose ben bang dat die kilo’s zo weer op vliegen dat me lichaam vet verkeerd opneemt ofso ben zelfs wat aangekomen.......

10 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 24
Reacties 
Hou je je hieraan? https://keto.nl/keto-calculator/ 
02 mrt 19 door lid: Lost68
Jaa lost maat ik kom daar niet eens in de buurt .. mijn eiwitten kunnen misschien goed zijn maar vet em khl kom ik niet aaan , zelfs mijn khl zit soms op 10-16 gr. Daarom snap ik er niks van  
02 mrt 19 door lid: tamara_741
Heel belangrijk dat je je aan die verhoudingen houdt.  
02 mrt 19 door lid: Lost68
Vooral vet want daar miet je lichaam nu zijn energie uithalen. Ipv khd. Heb jij je wel goed verdiept? Want deze lifstyle doe je niet even? 
02 mrt 19 door lid: Lost68
Ja zeker heb ik me verdiep . Maar goed als ik niet 109 gr vet kom dan ga ik me niet vol proppen maar zo te zien moet io zoveel anders val ik niet af . Ik ga het proberen  
02 mrt 19 door lid: tamara_741
Succes! Het is ff raar idd dat je moeten richten op vet eten zoals advocada zalm kaas etc. Google op ketorecepeten. 
02 mrt 19 door lid: Lost68
Super , dankje wel lost68  
02 mrt 19 door lid: tamara_741
misschien krijg je toch te veel kcal binnen? 
02 mrt 19 door lid: ElineMFJ
Geef alles even de tijd. Je zit er bovenop! Dat is toch niet fijn?! Evalueer na een weekje weer. Denk dat je er dan meer over kunt zeggen. 
02 mrt 19 door lid: 5 eraf
Eline boven de kcal red ik niet zit meestal op 800 afentoe als ik op visite ben 1000 en ik mag 1400 ofzo dat hou ik goed in de gaten. Vandaag echt een vette hap gegeten omdat ik niet aan me vette kom ( portie kibbeling) in boter gebakken . En kip drumsticks gegrild is voor mij al heel veel. 
02 mrt 19 door lid: tamara_741
5 eraf , ik ben vandaag een week bezig en ben 0,8 afgevallen is erg weinig . Ben benieuwd komende tijd ben bang dat ik weer de 70 in ga ben eindelijk van af!! 
02 mrt 19 door lid: tamara_741
Weeg eens of twee keer per week en op een vast moment, je gewicht kan erg variëren. Misschien heb je net gegeten of heb je wat gedronken oid, dat kan meteen een hoop schelen (je 0.8 kan dus ook meer dan een kilo zijn). Kijk vooral op de wat langere termijn (weken). Gezond afvallen is ongeveer een halve kilo per week als je geen zwaar overgewicht hebt, dus je bent goed op weg. Als ik jou was zou ik iets omhoog gaan in je kcal, in de 1400 die je aanhoud is al een tekort van 500/600kcal meegerekend door fatsecret. 800 is dus een tekort van 1000-1200kcal per dag, dat is echt niet gezond, vooral omdat je nu ook bepaalde dingen laat. Als je op een comfortabeler aantal gaat zitten (dus echt op die 1400), dan houd je het waarschijnlijk langer vol. Nu merk je het de hele tijd en dus werkt dat frustrerend. In ieder geval succes! 
02 mrt 19 door lid: Janpetteman
Dankje wel voor je tip janpetteman. Jaa ik probeer ook meer te eten maar wil me ook niet vol proppen en dan kom ik niet aan de 1400. Maar ik ga het proberen en wegen dat kan ik niet laten vind dat zo moeilijk. Ik weeg altijd in de ochtend voordat ik wat heb gegeten of gedronken. Doe jij ook aan keto dieet ? 
02 mrt 19 door lid: tamara_741
Een handje ongezouten noten is al 200/300 Kcal. Als je daarnaast 6 eetmomenten hebt is het haast onmogelijk ruim onder de 1000 Kcal per dag uit te komen. Denk ook aan niet-verzadigde vetten eten. (dus geen gebakken vis, maar liever zalm uit oven of gerookte zalm of ei of een biefstuk, kaas etc)  
02 mrt 19 door lid: Leftie80
@tamara_741 Ik doe geen keto, dus ik weet ook niet precies hoe dat werkt. Ik ben zelf veel gaan sporten en op de kcal gaan letten. Wat ik in mijn andere bericht zei is wat ze vertelden op een aantal (sport)voedingslezingen waar ik heen ben gegaan op de universiteit hier. Ik weeg zelf als ik fanatiek bezig ben ook iedere dag in de morgen overigens. Alleen dat doe ik dan juist om door die dagelijkse veranderingen heen te kunnen kijken. Je lichaam kan veel verschillen iedere dag, dus let ook dan op de grote lijn. En vooral iedere dag genoeg blijven drinken, goed voor je lichaam en anders houd je jezelf voor de gek op de weegschaal. De week erop valt het dan weer tegen als je je vocht hebt bijgevuld. 
03 mrt 19 door lid: Janpetteman
Leftie, ik heb geen 6 eetmomenten op een dag misschien twee en handje noten eet ik vaak maat dan in de avond een handen of middag dat was t dan ook 
03 mrt 19 door lid: tamara_741
Eet je twee keer op een dag? Of lees ik het dan verkeerd 
03 mrt 19 door lid: Danielle_vz
Misschien 2 eetmomenten zeg je dus waarschijnlijk gewoon 1. Met alle respect en ik bedoel het niet verkeerd, maar op deze manier zal je op korte termijn waarschijnlijk wel afvallen maar op lange termijn wellicht nog zwaarder worden dan je ooit was. Ik eet de hele dag door en blijf onder de 1500 Kcal waarmee ik alsnog soms 1 kılo afval. Zodra ik minder in eetmomenten (en zelfs minder Kcal eet) val ik juist minder af. Ik raad je aan zsm een voedings deskundige te raadplegen want anders is alle moeite die je nu doet straks voor niets.  
03 mrt 19 door lid: Leftie80
Bij Keto heb je eigenlijk geen eetmomenten tussendoor, behalve als je daar behoefte aan hebt. Het belangrijkste is de verhouding vet, eiwit en khd. Dit is voor iedereen anders. Ook belangrijk is dat je je houdt aan het aantal calorieën dat je nodig hebt. En als vet eten niet bij je past kan je mss beter overstappen naar khd arm voeding.  
03 mrt 19 door lid: Lost68
en vergeet de 500 gram groenten niet! 
03 mrt 19 door lid: Lost68

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


tamara_741's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.