tamara_741's Logboek, 26 feb 19

Ik heb even een vraagje kan dit na 3 dagen ? Ik ben zaterdag begonnen. Wel heel blij natuurlijk en merk het ook wel aan me gewicht maar wil even zeker zijn.

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Drink je genoeg? Je moet vooral de eerste week 3 liter per dag drinken  
26 feb 19 door lid: Lost68
Nou ja wat is genoeg? Ben zowieso geen goeie drinker probeer het wel, drink misschien 750 ml verse munt thee en 0,5l Spa rood en 2 kopjes koffie . Voor mij is het voldoende . Maar lost 68 dit is toch wel een goed teken ? 
26 feb 19 door lid: tamara_741
Kleur is te donker, maar mss morgen weer testen als het weer zo donker is, even googlen. Maar waarschijnlijk komt het omdat je veel te weinig drinkt.  
26 feb 19 door lid: Lost68
Klinkt niet als heel veel, wat je drinkt.. Ik zou meer drinken als ik jou was! Laatst zag ik dit ook al voorbij komen, weet niet meer bij wie. Maar als er getallen bij staan, een 7 of hoger is (of alleen 'h' van hoog?) is erg zorgwekkend en reden om naar de huisarts te gaan. Maar veel verstand heb ik er nog niet van. 
26 feb 19 door lid: Dappere-Dodo
Mag ik vragen wat voor test dit is? 
26 feb 19 door lid: SamLaureen
Geeft aan of je in ketose bent, en soms ook hoeveel ketonen je in je lichaam hebt. Ketogeen dieet is het van. 
26 feb 19 door lid: Dappere-Dodo
Je bent lekker in keto maar de kleur is inderdaad te donker om lang aan te houden. Als je te weinig drinkt is de concentratie van ketonen in je urine heel hoog en krijg je deze kleur. Dus meer drinken zoals al gezegd 😉 
26 feb 19 door lid: Pienpain
Iedereen heel erg bedankt voor het reageren !! En de tips. Ik ga kijken als het vandaag weer zo is bel ik de huisarts wil wel even laten testen . Maar oo jongens wat heb ik een hoofdpijn en duizelig niet vol te houden maar zet wel even door. Voor de mensen die ook keto dieet doen hebben jullie ook last??  
27 feb 19 door lid: tamara_741
Ja zeker. Dat noem je de keto griep. Met een week moet dat over zijn!  
27 feb 19 door lid: Pienpain
Is echt heftig pienpain 
27 feb 19 door lid: tamara_741
Klopt. Je moet overschakelen van khd verbranden naar vet verbranden en daar krijg je een soort van griepje van. Gelukkig is het echt maar tijdelijk. Maar niet minder vervelend daardoor. Succes!!!  
27 feb 19 door lid: Pienpain
En afkickverschijnsel door gebrek aan suiker niet te vergeten. Ik vond de vermoeidheid en de "mist" in mijn hoofd ook heftig. Maar sinds een paar dagen is de mist opgetrokken en niet meer vermoeid. Ik slaap trouwens als een blok :)  
27 feb 19 door lid: Lost68
Jaa ik ook los68 hoor me kindje soms niet eens huilen🤣hoofdpijn valt nu mee veel afvallenn ook ik ga niet meer als een speer zit nog wel in ketose maar goed zien wel wat het doet.vallen jullie nog steeds zo veel en snel af?? Maar dat drinken is wel een dingetje wil toch wel naar HA om even te laten controleren of alles goed is. Ik heb 4 maanden terug hele zware bevalling gehad ( keizersnee erg vervelende ) dus misschien is er iets in me lichaam niet goed ofso zit nu op 16 ... dus alle donkerste maak me wel zorgen 
28 feb 19 door lid: tamara_741

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


tamara_741's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.