ik zie vaak in recepten staan dat er amandelmelk of soja melk doorheen moet. Wat is het voordeel daarvan tov gewone melk?
|
1061 kcal
|
Vet: 34,02g | Eiwit: 76,04g | Kolhy: 108,97g.
Ontbijt: AH Blauwe Bessen, Lidl Magere Kwark. Lunch: AH Kop Soep Kerrie, AH Snack Tomaatjes, Peren, Appel. Diner: Milbona Cottage Cheese Light, Jumbo Basis Roerbakgroenten, Ei. Snacks/Andere: Macadamia Noten, Hazelnoten, Amandelen, Perfekt Cashewnoten Ongezouten, AH Snacktomaatjes. meer...
|
|
Reacties
18 feb 19 door lid: brigensam
|
Voor veganisten, of voor mensen met een lactose-intolerantie/allergie.
De smaak is ook anders trouwens, dus het kan ook zijn dat het gewoon lekkerder in het recept is dan gewone melk ;)
18 feb 19 door lid: 54337
|
Amandelmelk heeft iets minder calorieën dan normale melk en is lekker zoet en sojamelk heeft wat meer eiwitten. Maar ik denk eigenlijk vooral dat het een soort ‘trend’ is aangezien melk een wat slechter imago heeft gekregen en er steeds meer wordt ingespeeld op plantaardige producten.
Ikzelf (als vegetariër) hou het lekker bij normale melk. Stukken goedkoper👍🏻
18 feb 19 door lid: nynket
|
In normale melk zitten vrij veel suikers. Ik zelf gebruik ook altijd amandelmelk, hartstikke romig en zoet, en heel laag in kcal. Aanrader!
18 feb 19 door lid: xjem02x
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Rensie 1111's Gewicht Geschiedenis
|