lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 08 feb 19

aaahhhh de cheat dag van woensdag is gisteren door gegaan (die pot 100% pindakaas is leeg :-0). Vanmorgen 61,1 kilo :-(. Even voor degene die zich ergeren als iemand zich met 61 kilo te zwaar vind, ik ben 156 lang dus dit is buiten mijn gezonde BMI (sorry moest ik even kwijt). Dit weekend 2 verjaardagen dus zal het ook niet veel beter worden. Ik zie het maandag wel weer en dan gaan we er weer tegenaan, op naar de 57 kilo. Fijn weekend iedereen!

Bekijk Dieet Kalender, 08 februari 2019:
1616 kcal Vet: 27,67g | Eiwit: 120,39g | Kolhy: 219,12g.   Ontbijt: Friesche Vlag Balance, Arla Skyr Naturel, Banaan, Blauwe Bessen, Mymuesli Supergrain, Koffie. Lunch: Zonnatura 4 Granen Wafels, AH Gebraden Fricandeau, Milner Minder Zout 30+, Philadelphia Bieslook, Lidl Rucola. Diner: Nestlé Kvarg Stracciatella, Uien, Peultjes, AH Groene Aspergetips, Jumbo Kastanje Champignons, Plus Varkenshaas Culinair, Zoete Aardappel (zonder Zout, Gebakken in de Schil, Gekookt). Snacks/Andere: AH Mexicaanse Mix, Verkade Knappertjes, Nescafé Cappucino Cafeïnevrij, AH Medjoul Dadels. meer...
1941 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

31 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Vandaag is weer een nieuwe dag! Heel herkenbaar van je lengte, daarom heb ik het ook expres in mn bio gezet :p 
08 feb 19 door lid: Linda_93
Ja dat heb ik ook staan Lindaringnalda. Maar ik las het van de week bij een commentaar en stoorde me daar een beetje aan, omdat je idd niet weet hoe lang/kort iemand is. Ben er ook niet op ingegaan omdat het al een negatief bericht was wat ik verder niet wilde lezen :-) 
08 feb 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
we krijgen onze motivatie wel weer terug...vraag is alleen wanneer haha..lekker ff de boel de boel laten en idd maandag die je wel weer. fijn weekend.!!! 
08 feb 19 door lid: Mootjuh0107
Komt weer goed x 
08 feb 19 door lid: TommeyLou
mowtje, Gelukkig ben ik niet de enige die zich aan irriteerde. Maar ik voelde me niet geroepen om een reactie te geven. Gewoon doorscrollen als je iets niet wil lezen 😊.  
08 feb 19 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
@LONNEKE, ik ben ook maar een klein vrouwtje en mijn dagelijkse kcalverbruik ligt daardoor rond de 1500- 1600kcal en op slechtw dagen zelfs maar rond de 1300kcal. Ik moet dus enorm mijn best doen om niet teveel kcal binnen te krijgen en voldoende te bewegen wil ik afvallen. In het weekend wat extra's zie je bij mij onmiddellijk terug. Hier wordt namelijk helemaal niet bij stilgestaan dat het lastig is als je klein bent en gesproken van een CRASHDIËT.Ik kan me er soms ook over ergeren en snap je best. 
08 feb 19 door lid: Biene Mays
Ik vind het super knap dat je zo veel bent afgevallen. Ik ben 59, 162 cm klein en 88 kilo. Mijn cholesterol is veel te hoog en mijn bloeddruk op het randje van medicatie. Ik moet dus ook.  
08 feb 19 door lid: Bijna_60
Vandaag goed weer om hard te lopen😜 
09 feb 19 door lid: jong1432

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.