Biene Mays's Logboek, 05 feb 19

carrotcake-hav4ermoutpap met geraspte wortels,chiazaad,havermout,melk,kanneel,koekkruiden en walnoten

Bekijk Dieet Kalender, 05 februari 2019:
913 kcal Vet: 33,89g | Eiwit: 55,85g | Kolhy: 84,63g.   Lunch: Rucola Sla, AH Snoeptomaatjes, Old Amsterdam Oude Kaas 35+, Wasa Vezelrijk Cracker, Servische bonensoep met rundvlees. Diner: Verstegen Koek en Speculaas Kruiden, Lidl Magere Melk, Quaker Proteïne Havermout, Verstegen Kaneel, AH CHIAZAAD Thuis, Alesto Walnoten, Wortelen. meer...

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Biene.... zit ik je hele logboek door te spitten... (djiezus gurlll, jij post nog meer dan ik!!) heb ik eindelijk gevonden wat ik zocht, staat het recept er niet onder :-( We hadden destijds een keer een heel gesprek over dit ontbijtje/toetje, hoe jij het maakte en dat ik het eens zou proberen... kan ik die notities niet meer vinden. Wil je nog een keer de hoeveelheden met me delen en hoe je het doet? (volgorde, wanneer de wortel, etc?) 
05 apr 19 door lid: Elfje69
ELFJE het recept staat onder mijn post van 2 april met het foto van de havermoutpap met bosbessen omdat ik daar mensen gevraagd had hun lievelingsontbijt door te geven? Kan je het nu vinden ? 
06 apr 19 door lid: Biene Mays
Maar dat recept op 2 april was toch van die carrot mugcake?? Ik bedoelde het recept van de carrot havermoutpap🤷 
06 apr 19 door lid: Elfje69
Oh, gewoon proteïnehavermout met heet water bereiden en dan half aanvullen met melk zodat het smeuïg wordt, grote wortel fijn raspen en erdoorheen roeren, ik doe meestal ook nog 10gram chiazaad erbij .Op smaak brengen met veel kaneel en snufjeckoekkruiden en warm serveren met gehakte walnoten erop. Ik kook mijn pap minimaal 3 minuten in de magnetron met heet kokend water erbij en voeg daarna pas de melk erbij en kook het nog 1 minuut extra met de melk. In de hete pap de chiazaad en even laten staan.Als de pap dan te dik dreigr te worden extra melk toevoegen.  
07 apr 19 door lid: Biene Mays
Okido! En de geraspte wortel verwarm je dus niet mee? 
07 apr 19 door lid: Elfje69

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Biene Mays's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.