dani.p2's Logboek, 27 jan 19

Oké dan daar is mun allereerste pompoen soeppie! Het ziet er niet uit vind ik maar het smaakt zeker niet verkeerd!😊

Bekijk Dieet Kalender, 27 januari 2019:
1544 kcal Vet: 71,57g | Eiwit: 69,92g | Kolhy: 131,73g.   Ontbijt: Lekker Fris Ijsberg Sla Melange, Heks*Nkaas Heks*Nkaas Origineel met Roomkaas&Verse Kruiden, Herbalife Voedingsshake. Lunch: Jumbo Ongezouten Cashewnoten, Jumbo Pindakaas Stukjes Noot, Jumbo Rijstwafel Meergraanen, Jumbo Vanille Schepijs, Optimel Vanille Yoghurt 0% Vet, Jumbo Verse Soep Pompoen & Wortel. Diner: Atkins Cookies & Cream, Alpro Soya Mild & Creamy Nature Ongezoet, Optimel Vanille Yoghurt 0% Vet, Jumbo Hollandse Rauwkost, Jumbo Verse Soep Pompoen & Wortel. Snacks/Andere: Chocomel 0% Suiker Toegevoegd, Eigen Gemaakte Wappeltaart . meer...

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
de jouwe ziet er viezer uit dan de mijne er uit zag Hahaha. mijn werd niet groen.. of is dit niet de pompoen wortel soep?  
27 jan 19 door lid: lgreinerart
Ja Lotte dit is idd de pompoen wortel soep. Maar heb het gedaan zoals op de verpakking staat. Maar het smaakt zo dat ie voor herhaling vatbaar is! 
27 jan 19 door lid: dani.p2
Qua smaak lijkt het dan in elk geval op die van mij! Misschien is de belichting een beetje gek? Mijn soeppie was wel echt oranje. Ondanks de bouillon. Heerlijk is ie hè!  
27 jan 19 door lid: lgreinerart
het licht niet aan de belichting het ziet er gewoon niet zo smakelijk uit😂 en het lijkt net snert maar das ook lekker maar hij smaakt gelukkig wel!  
27 jan 19 door lid: dani.p2

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


dani.p2's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.