Dappere-Dodo's Logboek, 25 jan 19

Belangrijk vraagje: ik wil graag van jullie ervaringen horen met een activity tracker. Welke heb je, hoe goed kloppen de gegevens? Wat kun je er mee? Ik heb nu genoeg geld om er een aan te gaan schaffen, zou eigenlijk al dit weekend willen kijken.. Ik wil het voor na te gaan wat ik verbruik met werken en sporten, hoeveel stappen ik zet. En ik vroeg me ook af of die kan bijhouden als je slaapt en welke fase van de slaap je je dan bevind (licht, diep, REM etc.). Dit laatste om meer grip te krijgen op mijn slaapstoornis. Ik heb al eens apps op mijn telefoon voor slaap gehad, die werkte niet.

Bekijk Dieet Kalender, 25 januari 2019:
1317 kcal Vet: 64,03g | Eiwit: 44,53g | Kolhy: 162,88g.   Ontbijt: Blue Band Goede Start, AH Boeren Donker Volkoren, Jumbo Gekookte Worst Plakjes. Lunch: Kanzi Appels, AH Puur & Eerlijk Achterham, Plus Pistolets Wit. Diner: Onoff Spices Gele Currypasta, Fair Trade Kokosmelk, AH Geschrapte Worteltjes, Rode Uien, Bosui of Lenteui, Bio+ Linzen, Bonduelle Bloemkoolroosjes. Snacks/Andere: Melkan Yoghurt Griekse Stijl 10%, Walnoten, Amandelen, Kanzi Appels. meer...

4 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
En waar kun je ze eigenlijk kopen?😂 
25 jan 19 door lid: Dappere-Dodo
Ikzelf heb een fitbit alta HR. Hij bevalt mij erg goed. Als je bij bol.com op de website kijkt dan staat er ook bij wat hij allemaal kan. 
25 jan 19 door lid: lisaraaphorst
Ik heb deze week de Huawei pro band 2 gekocht. Stond aangeschreven als beste koop. Ik vind het een prettig ding. Goede reviews. Zelf vind ik het nog moeilijk om te zeggen of alles klopt. Mijn slaap patroon is wel heel erg wisselend. Mocht dat kloppen, moet ik daar eens naar laten kijken 😉. Stappenteller werkt goed, lijkt goed acuraat en werkt via GPS. Verder leuk dat je ook berichten, emails en telefoontjes op de band kunt zien. Al met al ben ik er blij mee, maar dus nog maar kort in gebruik.  
25 jan 19 door lid: Pienpain
Ik heb de fitbit alta 2, hij heeft een hartalagmeter, stappenteller, tract je slaap, je kan zelf doelen stellen op de app die erbij hoort. De verbrandde kcal is volgens bij gewoon een schatting op basis van lengte, gewicht en of hoe actief je bent geweest maar volgens mij niet heel nauwkeurig. Het motiveert mij vooral om veel te lopen en mn hartslag omhoog te laten gaan door sport, ohja hij geeft trouwens ook trillingen om je meer te laten lopen en je kan zelf ook wekker instellen 
25 jan 19 door lid: Julievb_
ik heb de fitbit charge 2 (inmiddels is de charge 3 ook te koop, deze is waterdicht en groter schermpje volgens mij) ben zeer tevreden over de fitbit charge 2. In de fitbit app kun je alles inzien, inclusief slaap. Ik gebruik hem zelfs als wekker. Volgens mij klopt het wel aardig wat hij aangeeft aan verbruik en stappen e.d. Kan gps van je telefoon gebruiken tijdens wandelen (hoeft niet per se, maar soms wel leuk om je routes te zien). de fitbit charge is meer activity tracker, maar je hebt er ook die tevens meer smartwatch zijn, volgens mij de fitbit versa. Heb mijn fitbit via marktplaats gekocht omdat ik eerst wilde proberen of het iets voor mij was. maar kan inmiddels niet meer zonder. In combinatie met fatsecret app veel beter inzicht in verbruik kcal en inname kcal.  
25 jan 19 door lid: boomertjuh_9898
Ik heb gister de fitbit charge 3 gekocht om dezelfde reden. Bevalt erg goed tot nu toe en ook nauwkeurig! Ook fijn dat je zelf doelen kunt toevoegen/aanpassen. 10.000 stappen is veel, maar je kant dit verlagen naar bijv. 6000 zodat je je doel wel haalt. Werkt voor mij motiverend en wil hem langzaam opbouwen! 
25 jan 19 door lid: ikketjuh
Ik heb sinds december de fitbit 3. Ik vind hem erg fijn.. stimuleert echt om te bewegen als Je te weinig stappen hebt gezet in een uur krijg je een melding.. slapen wordt bijgehouden.. calorieën twijfel ik nog over.. ik ga er 1000 onder zitten sinds kort hij geeft precies aan hoeveel calorieën je dan nog kan eten.. vorige week wel 1,3 kilo afgevallen.. maar deze week wat minder denk ik.. maar heb mog te weinig ervaring om te zeggen dat de calorieën ook redelijk kloppen 
25 jan 19 door lid: Biancano1984
Ik heb 1,5 jaar geleden een Fitbit blaze gekocht. Ben er superblij mee. Je kan hem instellen en meet veel. Stappen,hoe actief je bent en zelf de route die je fiets kan je zien op je telefoon. Ook als je sport en je telefoon gaat zie je dat op je horloge. Kortom top. 
25 jan 19 door lid: natasjaschepers

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Dappere-Dodo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.