Grote berg bloemkool-nasi met duivels rundvlees uit de slowcooker: 424 kcal en 23 gr Kh :-)
|
1491 kcal
|
Vet: 67,95g | Eiwit: 96,67g | Kolhy: 110,45g.
Ontbijt: AH Conference Peren, Jumbo Granaatappelpitjes, Alesto Mixed Nuts, Smaakt Gebroken Lijnzaad, Buxtrade Erythritol Stevia Caramel Blend 1:1, Kaufland Speisequark Classic 20% Vet. Lunch: Ei, Lidl Filet Americain Naturel, Harry Eiwitbrood, Harry Vital + Fit. Diner: AH Champignons, King Rijstolie, Bosui of Lenteui, Rode Paprika, AH Bloemkool Roosjes, Diner / Slowcooker, Duivels Rundvlees. Snacks/Andere: Sondey Brown Rice Crisps Sea Salt & Black Pepper, AH Gezouten Cashewnoten, Halo Top Cinnamon Roll Ijs, Lindt Excellence 90% Cacao. meer...
|
|
Reacties
21 jan 19 door lid: dani.p2
|
21 jan 19 door lid: Rommeltjes
|
Ziet er heerlijk uit Elfje? Mag ik het recept?
21 jan 19 door lid: Jinnn1202
|
Jinnn, het recept vh "duivels rundvlees" staat op eetspiratie.nl !! Hele leuke site! 👍
21 jan 19 door lid: Elfje69
|
Dank je wel Elfje, ik ga gelijk kijken 👍🏼
22 jan 19 door lid: Jinnn1202
|
@elfje, inderdaad een leuke site en veel oosterse gerechten voor de slowcooker. Fantastisch!
22 jan 19 door lid: Jinnn1202
|
Yeahhh, ik heb nu een "Grieks gehaktbrood" in de mini sc zitten van die site! In de andere de pindakip van Ashley Willems en in de derde kipragout met champignons van Slowcooker zonder pakjes en zakjes 🤗🤩
22 jan 19 door lid: Elfje69
|
@elfje er staan inderdaad veel lekkere dingen op. Ik heb vandaag mijn Spaanse linzensoep in de slowcooker gemaakt. Heerlijk met dit koude weer.
22 jan 19 door lid: Jinnn1202
|
Dat klinkt ook heerlijk Jinnn,hoe maak je die??? 🤩
22 jan 19 door lid: Elfje69
|
@elfje
1 wortel, in kleine dobbelsteentjes gesneden
1 grote ui, fijngesnipperd
½ prei, in smalle halve ringen
¾ Spaanse rode peper, fijngesneden
2 tenen knoflook, fijngesneden
2 tl paprikapoeder
3 laurierblaadjes
4 verse tomaten, ontveld en gepureerd (of 250 gr gepelde tomaten uit blik, gepureerd)
60 gr tomatenpuree (2 tl)
400 gr rode linzen, gewassen
1.5 liter water
2 rode paprika’s, in blokjes en 25 min geroosterd met zout en olijfolie in een oven van 160℃
Dit allemaal in de slowcooker op stand low voor 6 tot 10 uur, maakt niet uit, hij blijft heerlijk
Net voor het opdienen het volgende erbij;
200 gr chorizo, in dobbelstenen
30 ml balsamico azijn
Eet smakelijk! 🍲🥘
Eet Smakelijk
22 jan 19 door lid: Jinnn1202
|
ziet er zalig uit, ga m gelijk ff opslaan! Thxxxx :-)
22 jan 19 door lid: Elfje69
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Elfje69's Gewicht Geschiedenis
|