ik wil volgende week courgette spaghetti maken. weet iemand of dat voor 2 dagen gemaakt kan worden, dus dag 2 opwarmen? of krijg ik dan snot spaghetti 🤔
|
1295 kcal
|
Vet: 82,24g | Eiwit: 95,64g | Kolhy: 33,94g.
Ontbijt: Bifi Bifi, Freeway Cola Zero, Dolce Gusto Café Au Lait. Lunch: AH Gegrilde Beenham, Plus Saté Gehakt, Milbona Goudse Kaas 48+ Jong, AH Gebraden Rosbief, Atkins Koolhydraat Verlaagd Brood. Diner: Garlan Kruidenkaas, Green Grocer's Italiaans Groentepannetje, Oceansea Visfilet a La Bordelaise. Snacks/Andere: Gekookt Ei, Pepsi Max. meer...
|
|
Reacties
Ik zou het niet doen, gewoon vers maken, je kan het wel alvast spiralizen. Tip is wel om het na het spiralizen de courgette in vergiet doen en wat zout erover heen doen, dan trekt het vocht eruit. Helft bewaren, niet opnieuw opwarmen...
20 jan 19 door lid: Dottieapple
|
Je kan de “spaghetti” dan ongekookt in een bakje bewaren in de koelkast met wat keukenpapier onderin het bakje, Eetsmakelijk alvast!
20 jan 19 door lid: lisaraaphorst
|
Als je de saus ook voor 2 dagen maakt en de courgetti bij de saus doet dan kun je het wel een dag of 2 bewaren.
20 jan 19 door lid: angelika0519
|
20 jan 19 door lid: thunderb76
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
thunderb76's Gewicht Geschiedenis
|