Theopipo's Logboek, 15 jan 19

Bleehh, kvoel me ff niet zo vrolijk nu. Vandaag te horen gekregen dat het huis waar mn vriend en ik ons al zagen zitten en waar we een kijkje wilden nemen toch al onder voorbehoud verkocht is terwijl het ons droomplekje was...maarja te laat. En nu eindelijk na een drukke werkdag lekker in bad en dan een telefoontje van mn zwager (waarvan ik een dochter als leerling heb, ben juf) dat ze het helemaal niet leuk vind op school en dat de kinderen niet luisteren (ze is een heel braaf meisje). Kheb tegen mn zwager gezegd dat het goed is dat hij belt, hij vond het niet leuk om te doen. Maar ondertussen weet ik dat ik nu deze avond met een rotgevoel doorbreng omdat ik nu het gevoel heb geen goede juf te zijn. En dat terwijl het juist qua orde houden steeds fijner gaat in de klas. En dan helemaal tegenover je familie voelt dit rot. Kweet niet waarom ik dit hier neer zet, want t heeft totaal niks met afvallen te maken maar ja ik moest mn hart ff luchten. Misschien kunnen jullie me oppeppen!

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Zolang je weet dat je je best doet, is het goed. Meer kan je niet doen. Feit dat je er zo mee zit zegt al meer dan genoeg.. je hebt het beste met de kids voor en wil graag dat het goed gaat en dat is een goed iets. 100% perfectie bestaat niet, dit komt ook weer goed. En hee, misschien niets met afvallen te maken, maar lekker belangrijk, want als je je lekkerder voelt gaat eten ook beter, en daar hoort af en toe alles eruit gooien (niet letterlijk, is niet heel gezond..😉) ook bij. Heb ik vandaag ook gedaan. Morgen nieuwe dag. Allebei een beetje rotdag dus vandaag, geeft niks, morgen weer beter. Balen van je huis maar wie weet krijg je hierdoor weer ogen voor een ander huis die misschien nog veel leuker is en beter past.. 😘 
15 jan 19 door lid: Tessa-2019
Ah suuuuper lief Tessa dit had ik nou precies ff nodig! Echt je zegt precies de goeie woorden! Dankjewel hoor!!😘😘 en kheb net even met mn duo collega overlegd en een oplossinkje bedacht en dat meteen naar mn zwager geappt en die vond het super dat ik er mee aan de slag ga dus dat geeft me ook wel weer een goed gevoel! 
15 jan 19 door lid: Theopipo
Oh zie je nou!! Blij dit te horen! 😊 Goed dat je gelijk er achteraan gaat zeg, lucht soms lekker op en scheelt soms een nacht wakker liggen. 😘 
15 jan 19 door lid: Tessa-2019
Ik sluit me volledig aan bij Tessa! en daarnaast heb jij ook nog eens één vd moeilijkste banen op aarde, dus wees lief voor jezelf! 😘 
15 jan 19 door lid: Elfje69
Sluit me volledig aan bij wat al is gezegd! Ik had het zelfde als tessa en elfje gezegd. Sterkte, het komt wel goed. 😘 
15 jan 19 door lid: Dappere-Dodo
komt wel goed, vgl mij ben je een goede juf! en op jullie tijd komt er een ander huisje!! 
15 jan 19 door lid: kerstroos
Ah ik word echt suuper blij van jullie reacties! Dankjulliewel!😘 ik zie het nu al weer rooskleuriger eigenlijk. Problemen/fouten zijn er om op te lossen en daar ga ik aan werken! 
15 jan 19 door lid: Theopipo
Het feit dat het je bezig houd, geeft aan dat je de lat voor jezelf best hoog legt. In een gezonde balans is daar niks mis mee, maar blijf wel bewust van het feit dat je het nooit voor iedereen goed kan doen. Heeft ook met verwachtingen te maken, van jezelf maar zeker ook van de andere(en). En jullie huisje...snap je 'jammer'gevoel. Maar hét het geeft ruimte voor een ander huisje, wat beter bij jullie past. 
16 jan 19 door lid: Tijmpje
Dankje Tijmpje, idd je moet het niet perfect willen. Ik heb me er nu gelukkig weer over heen kunnen zetten. Gesprekje gevoerd met het meisje zelf en even wat aanpassingen. Blijkt dat ze het meeste last had van een druk jongetje voor haar en die zat daar sinds de kerstvakantie. Dus de problemen zijn van korte tijd en ik heb er meteen verandering ingebracht. En over dat huis: we hebben nu alweer een andere mooie op het oog en daar mogen we maandag een kijkje nemen! Super leuk dus! En idd die andere was gewoon niet voor ons bestemd blijkbaar. Maar mijn hoofd zat de afgelopen dagen gewoon echt vol met alles. Kmoet wel zeggen dat een huis kopen wel energie vreet want je denkt er telkens aan. Tis leuk en spannend tegelijkertijd. 
16 jan 19 door lid: Theopipo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Theopipo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.