Theopipo's Logboek, 05 jan 19

Ik kan hem er helaas niet helemaal opkrijgen, maar kheb dit even gemaakt om mezelf te motiveren. Geinspireerd door iemand anders hier, weet niet meer wie. Ben nu dus letterlijk op de helft ongeveer!

50 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Door @karlijnkarlijn denk ik? Leuk gedaan ook!! 
05 jan 19 door lid: letsdoitnow2018
Ziet er leuk uit! Ik tel ook af, maar dan met smileys zonder mond. Elke dag krijgt een smiley een mondje. Ik heb er 1 voor de dagen en 1 die de weken telt, eerste doel is 30 weken.  
06 jan 19 door lid: Supergirlmetmissie
@supergirl: das ook een leuk idee. Dus elke dag weeg je en dan teken je een mondje? Volgens mij heb je die ook weleens hier gedeeld he?! 
08 jan 19 door lid: Theopipo
Klopt, ik heb het weleens gedeeld. Het is een Gong-formulier. Ik heb het van een cursus Qi Neng Qi Gong, een vorm van Qi Qong (schrijf het vast niet allemaal niet goed). En dat is weer een onderdeel van Tai Chi. Een Gong is een oefening die je 100 dagen doet. In China gaan ze ervan uit dat het 100 dagen duurt om iets in je systeem te krijgen, te automatiseren. Dus op het formulier staan 100 hoofdjes. Ik weeg me 1x per week. Maar in principe maak ik elke dag mondje, bij slechte dag streepmondje. Maar het ziet er niet zo gezellig uit als hierboven.  
08 jan 19 door lid: Supergirlmetmissie
Oh wat interessant, dus dat het idee erachter komt uit China. Ook leuk!  
08 jan 19 door lid: Theopipo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Theopipo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.