spinazie- andijviestampot met zalm op huid met olijfolie en Provencaalse kruiden
|
1764 kcal
|
Vet: 82,55g | Eiwit: 113,43g | Kolhy: 141,84g.
Ontbijt: Campina Botergoud Ongezouten Grasboter, Kokosolie. Lunch: Oké Belegen Kaas 48+. Diner: Primadonna Extra Olijfolie, Lidl Zalmfilet met Huid, Milbona Cottage Cheese Light, Spinazie, Koolraap, Pastinaken, Freshona Doperwtjes Extra Fijn, Saladinettes Andijvie. Snacks/Andere: Nature Valley Protein Salted Caramel Nut, AH Taaitaai, Zonnatura Gebroken Lijnzaad, AH Blauwe Bessen, Aardbeien, Amandelen, Hazelnoten, AH Doosjevol Frambozen, Campina Volle Milde Kwark Naturel, Optifit Proteïne Kwark Framboos. meer...
|
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
Biene Mays's Gewicht Geschiedenis
|