Theopipo's Logboek, 01 nov 18

Ik merk dat ik nadat ik nu in 7 maand tijd ruim 14 kilo ben afgevallen dat ik er minder bewust mee bezig ben omdat het een soort automatisme is geworden. Enerzijds is dat goed maar anderzijds ook saaier en ik denk dat wat variatie in eten me misschien wel gaat helpen om wat gemotiveerder te blijven want nu lijken de dagen erg op elkaar. Ik tel geen calorieen, drink elke dag min 2 liter water en zo ziet een gemiddelde dag er bij mij een beetje uit:
ontbijt: mais brood/waldkornbeschuit met hagelslag
tussendoor: stuk fruit
lunch: 2 maisbroodjes met kipkerrie(ben ik verslaafd aan🤣al die tijd blijven eten haha) en tomaat cup a soup
tussendoor: stuk fruit/waldkornbeschuit met kipkerrie/soms niks
diner: warme maaltijd thuis, vaak aardappels groente vlees en soms pastagerecht of pizza
tussendoor: s avonds nooit wat

op deze manier zijn de kilo's er tot nu toe af gegaan op een manier waarop ik het goed vol kan houden. Zaterdags altijd patat en smiddags een lekkere koek. Zondags soms ijs en smiddags standaard 1 gebakje en wat lekkere broodjes en de rest van de week dus mn normale programma. Nu is mn vraag aan jullie: hebben jullie makkelijke (ik heb geen tijd om in de keuken te staan, ik woon ook nog thuis) lekkere wel gezonde tips om mijn menu aan te passen? Ik heb ff geen inspiratie en ik denk dat wat variatie juist wel goed is. Ik ben benieuwd!

10 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
De tortillas van No Fairytales (geloof ik) hebben ze in Bieten en in Wortel smaak. Erg lekker! Besmeer ik met Smeerkaas Balans 15+ en kipfilet en komkommer. Nog geen 200kcal en wel vullend ! Aanrader en heel weinig werk!  
01 nov 18 door lid: Kim Rogge
Dankje! Klinkt best lekker dat kan ik wel proberen! 
01 nov 18 door lid: Theopipo
Weet niet of je van kwark hou. Maar evt met havermout kaneel en wat appel of banaan. Zitten denk ik wat meer eiwitten in. Maar lekker hoordat het zo makkelijk gaat. Heb ik ookwel eigenlijk.. eet ook alles. 
01 nov 18 door lid: bianca114,7
aardbei of perenijsjes, 41-50 calorieën erg lekker als tussendoortje. kwark-fruit ontbijtjes, zit je ook langer vol van als met een beschuitje. 
02 nov 18 door lid: dizzy24
Ja kwark zou ik kunnen doen alleen ik hou er totaal niet van. Vind dat je er altijd zo'n droge mond van krijgt. Vanmorgen heb ik mn broodje geroosterd, das weer eens wat anders. En ik heb een fruitsmoothie gehad tussendoor zo'n puur fruit flesje en die vult ook goed! IJsjes wel lekker, maar in de winter wel koud vind ik.  
02 nov 18 door lid: Theopipo
Zonnatura heeft maiswafels met rozemarijn, beetje vreemd toch heel lekker. In plaats van cup-a-soup zelf verse soep maken. Brood met hummus, avocado en alfalfa. Ras-el-hanoutbol van de AH. Libanese wrap van de AH. Zelf wraps maken. Chapati’s maken en deze kruiden. Groente roosteren en deze op een broodje eten. Bananenbrood. Yoghurt met bevroren frambozen en bessen. Gepofte aardappel. Salade van tomaatjes, rode ui en munt. Tabouleh. Pastasalade. Samosa’s.  
02 nov 18 door lid: Tante Deb
@tante deb: zo hee jij hebt je ideeen-laatje even uitgestort?🤣dankjewel hoor! Er staan wel wat dingen voor me bij denk ik! 
02 nov 18 door lid: Theopipo

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Theopipo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.