lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 21 okt 18

Eet smakelijk 😊

Bekijk Dieet Kalender, 21 oktober 2018:
1468 kcal Vet: 64,44g | Eiwit: 103,57g | Kolhy: 114,12g.   Ontbijt: Mymuesli Berrywhitechoc, Koffie, Campina Magere Milde Kwark Naturel, Blauwe Bessen, Aardbeien, Friesche Vlag Lang Lekker Volle Melk. Lunch: Lidl Rucola, Slankie Smeerkaas 20+, AH Gebraden Fricandeau, Zonnatura Paprika Spread, Bolletje Lichte Crackers Spelt. Diner: Lindahls Kvarg Perzik Passievrucht, Zalmfilet in een romige saus met spinazie, Remia Fijne Kruiden Dressing, AH Courgette Spaghetti, All Seasons Gemengde Sla. Snacks/Andere: Komkommer (met Schil), Koffie, Friesche Vlag Halvamel (10ml). meer...
1969 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

29 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ziet er lekker uit! Heb je een recept? 
21 okt 18 door lid: renee236
4 zalmfilet Zout en peper 2 eetlepels olijfolie 30 gram boter 6 teentjes knoflook, geperst 1 gele ui, fijngesneden 40 milliliter droge witte wijn 100 gram zongedroogde tomaten, julienne gesneden 420 milliliter kookroom (Finesse) 300 gram babyspinazie 50 gram Parmezaanse kaas 1 theelepel maizena vermengd met 1 eetlepel water (optioneel) 1 eetlepel verse peterselie, fijngesneden Kruid beide kanten van de zalmfilet met wat peper en zout. Verhit de olijfolie op een middelhoog vuur in een koekenpan. Bak de zalmfilet aan beide kanten ongeveer vijf minuten. Haal zalm uit de pan en zet apart. Smelt de boter in dezelfde pan op een middelhoog vuur en voeg de knoflook en uien toe, bak 1 minuut. Schenk de witte wijn erbij en draai het vuur laag. Bak ongeveer 2 minuten, roer af en toe. Voeg de zongedroogde tomaten toe en bak dit 1 á 2 minuten. Voeg de kookroom en een beetje zout en peper toe. Laat op een laag vuur 2 minuten sudderen. Doe de spinazie in de pan en roer goed door de saus. Voeg de Parmezaanse kaas doe. Laat de kaas volledig door de saus smelten. Wil je een dikkere saus? Voeg dan het maizenamengsel toe en blijf goed roeren. Voeg de zalm toe aan de saus en schep de saus over de filet heen. Maak het af met verse peterselie. Serveer de zalm met saus bij pasta, rijst of gestoomde groenten. 
21 okt 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Ik heb zelf 250 ml Blue Band Finesse Light Kookroom gebruikt en met 200 ml water aangevuld en de wijn weggelaten. 
21 okt 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Dat was genieten zeker! 
21 okt 18 door lid: jong1432
Super! Ga ik ook een keer maken 
21 okt 18 door lid: Isis zz
Was heerlijk. Ik had er courgette spaghetti, de heren gewone spaghetti en gemengde sla bij gemaakt.  
21 okt 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Ziet er goed uit! 🤤 
21 okt 18 door lid: Zomerspruit

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.