Theopipo's Logboek, 22 sep 18

Ik wil nu gewoon al een leuk winterjurkje aan die ik pas van iemand kreeg want anders is tie straks echt te wijd! Hij zit nu al veel losser. Dus t moet snel winter worden!!

Bekijk Dieet Kalender, 22 september 2018:
119 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

7 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
aantrekken.. die jurk. als je denk te heet.. neem dan een koelelement mee en draag die op de buik😂😂. soms gewoon lekker thuis aantrekken en evt het raam open. heerlijk frisse lucht en toch je jurkje aan. 
22 sep 18 door lid: bianca114,7
Hahaha een koelelement😂 maar ik denk dat ik het wel ga doen anders kan ik hem straks niet meer aan. Das ook jammer. Hij is niet van een heel dikke stof maar wel wijnrood dus zo'n winterkleurtje vind ik.  
22 sep 18 door lid: Theopipo
Oh maar dat past heel goed bij de herfst.. dit jaar al mooie kleuren gezien in de winkel vandaageven shoppen.heb echt wat kleding nodig. Niet die grote hobbezakken😉 
22 sep 18 door lid: bianca114,7
Ja idd dat kan nu best. Kheb het nu gecombineerd met een spijkerjasje en dunne donkere pantys en dan kan t best. Lekker met mn nieuwe laarsjes aan! Leuk om nieuwe kleren te kopen! Ik heb nu veel kleren van vorig jaar winter die ik toen niet meer paste en nu wel weer dus ik koop even niks! Dat lijkt weer als nieuw als je het vorig jaar niet kon dragen!  
22 sep 18 door lid: Theopipo
Idd, gewoon nu dragen! En leuk he, om 'nieuwe' oude kleren te hebben! Opnieuw in je kleding van vroeger te passen, dan zie je ook hoeveel je al bent afgevallen! Goed bezig!💪🏻👊🏻🌺 
24 sep 18 door lid: letsdoitnow2018

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Theopipo's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.