arnaudspan's Logboek, 02 sep 18

#mealpreppingisfijn

Bekijk Dieet Kalender, 02 september 2018:
2966 kcal Vet: 83,18g | Eiwit: 260,09g | Kolhy: 284,13g.   Ontbijt: Milbona Sodergarden, Zwagerman Kalkoenfilet, Lidl Fijn Volkorenbrood, Crownfield Fijne Havervlokken, Quaker Cruesli Cookies & Cream, Milsani Skyr. Lunch: Lidl Kipfiletreepjes, AH Punt Paprika, Cherrytomaten, Komkommer (met Schil), Lidl Ijsbergsla Mix. Diner: Saladinettes Aardappel Partjes in Schil, Omelet of Roerei, Freshona Gehakte Spinazie, Lidl Duitse Biefstuk, Lidl Magere Franse Kwark. Snacks/Andere: Bounty Bounty Protein, Douwe Egberts Latte Caramel, Lidl Peer, Werther's Original Caramelts, Napoleon Zuurballen, Milbona Koffiemelk. meer...

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
#mealpreppingisfijn Hallo het is weer mealprepping zondag. En vandaag heb ik weer 2 gerechten gemaakt van elk 5 bakjes. Een spaghetti kaas, deze heeft 753 calorieën per bakje van 525 gram. Een bonen shoarma schotel, deze heeft 754 calorieën per bakje van 640 gram. Ik had zin in spaghetti en toen ik over dit gerecht aan het nadenken was kwam ik op een gegeven moment uit bij kaassaus. Dit kun je zo kopen maar ook zelf maken en dus heb ik via google een recept gezocht en die gemaakt, dit was voor mij de eerste keer en ik heb het recept aangehouden wat ik gevonden had. De volgende keer dat ik kaassaus maak is dit een mooie basis om er mijn eigen nog lekkerder kaassaus van te maken. Even een grootmoeders tip, als je shoarma klaar maakt giet de shoarma dan niet af maar bak netzo lang door totdat de vloeistof bijna op is zo krijg je een beetje krokante shoarma. Ingrediënten voor de spaghetti en kaassaus: 800 gram courgette spaghetti 700 gram gehakt ongebakken daar blijf ongeveer 500 gram gebakken van over (die 500 gramgebruik ik ook in de FatSecret app voor de calorieën berekening) 500 gram red kidneybonen 450 gram macaroni spaghetti groenten 125 gram rozijnen Kaassaus: 500 ml volle melk 125 gram geraspte 48+ oude kaas 50 gram roomboter (ongezout) 50 gram bloem Bereidingswijze spaghetti: Weeg de rozijnen af en laat de kidneybonen uitlekken. Bak het gehakt en doe halverwege ongeveer de rozijnen erbij zodat die nog even mee gebakken kunnen worden. Als het gehakt klaar is giet je dit af en dan gaan de macaroni spaghetti groenten erbij, goed roeren. Dan kun je dit op een laag vuurtje zetten en aan de kaassaus beginnen, wel blijven roeren. Dan gaan de kidneybonen erbij en als laatste gaat de courgette spaghetti erbij, goed roeren. Dan kan de kaassaus erbij, goed roeren en klaar. Bereiding kaassaus: Smelt de boter op niet te hoog vuur in een pan en voeg de bloem toe. Roer met een garde en bak de bloem een minuut mee om te garen. Voeg, al roerend, de koude melk toe net zolang totdat je een gladde mooie saus hebt. Roer op het laatst de geraspte kaas erdoor en laat smelten. Ingrediënten voor de bonen shoarma: 700 gram ongebakken kalkoen shoarma, ook hier blijft ongeveer 500 gram gebakken kalkoen shoarma van over 500 gram red kidneybonen 500 gram passata di pomodoro 500 gram uien 460 bruine bonen 420 gram maïs 420 gram doperwten 125 gram walnoten Bereidingswijze voor de bonen shoarma: Snij de uien en weeg de walnoten af. Laat al de bonen en de maïs en doperwten uitlekken. Bak de shoarma samen met de uien en voeg halverwege ongeveer de walnoten toe, bak dit onder goed roeren gaar totdat bijna al het vocht weg is. Dan gaan de uitgelekte bonen en groenten, erbij goed roeren. Als laatste gaat de passata di pomodoro erbij en is het klaar, hier zou eventueel nog rijst bij geserveerd kunnen worden maar dat doe ik niet. Eet smakelijk. 
02 sep 18 door lid: arnaudspan

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


arnaudspan's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.