lonnekevan toledo-henneveld's Logboek, 02 sep 18

Voor het eerst kleine koolhydraatarme eierkoekjes gemaakt 😊

Bekijk Dieet Kalender, 02 september 2018:
1529 kcal Vet: 54,07g | Eiwit: 84,19g | Kolhy: 169,93g.   Ontbijt: Crownfield Crunchy Muesli With Mixed Fruit, Koffie, Aardbeien, Blauwe Bessen, Milsani Yoghurt Griekse Stijl 0,1% Vet, Friesche Vlag Halvamel (10ml). Lunch: Lidl Rucola, Philadelphia Bieslook, Plus Ovengebakken Kipfilet, Bolletje Lichte Crackers Spelt, AH Kipfilet Zongedroogde Tomaat. Diner: Milbona Magere Franse Kwark, Iglo South Indian Curry met Kipfilet, All Seasons Gemengde Sla, Jumbo Dressing Tuinkruiden, Optimel Drinkyoghurt. Snacks/Andere: Snack A Jacks Barbecue Paprika, Snack A Jacks Cheese Rijstenwafel, Augurken, Koolhydraatarme eierkoeken, Starbucks Skinny Latte, Galia Meloen, AH Ananas Vers. meer...
1956 kcal Activiteit: Apple Health - 24 uren. meer...

19 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
En....., lekker? 
02 sep 18 door lid: jong1432
Ja lekker, morgen wel moet iets erop :-) 
02 sep 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Hoe smaken ze? En als ze lekker zijn, hoe heb je ze gemaakt?😬 
02 sep 18 door lid: rcdf
Ingrediënten 100 gram amandelmeel 1 eetlepel honing Halve theelepel bakpoeder 2 eieren Rasp van een halve citroen Bereiding Verwarm de oven voor op 180 graden. Doe de eieren met de honing en de citroenrasp in een kom. Mix de ingrediënten door elkaar met een staafmixer. Pak een andere kom en meng hierin het amandelmeel en het bakpoeder. Schep steeds wat van het mengsel van amandelmeel en bakpoeder door het eiermengsel. Schep langzaam en roer goed door, totdat je nergens meer droge delen ziet. Meng niet te hard, want het beslag moet wel mooi luchtig blijven. Leg bakpapier op de bakplaat. Maak vier rondjes van beslag op het bakpapier. Bak de eierkoeken ongeveer 12 minuten in de oven. Tips De eierkoeken zijn zonder toevoegingen al heel lekker, maar je kunt ze ook beleggen met fruit. Je kunt er bijvoorbeeld plakjes aardbei of banaan opleggen of een handje blauwe bessen. Kinderen zijn ook dol op deze eierkoeken en je kunt ze gemakkelijk fruit laten eten door ze ‘taartjes’ te laten maken van een eierkoek met fruit. Laat ze de koeken zelf beleggen met plakjes fruit. Ook leuk als traktatie op school. 
02 sep 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Hoi vriendinnetje..wat zijn het aantal calorieën per 100 gram eierkoek? Kan je mij het recept ff doorappen? ;-)  
03 sep 18 door lid: Iriszon
Het is voor 4 eierkoeken (ik heb alleen een combimagnetron dus heb kleintjes gemaakt😊. 194 calorieën p.s. Heb het recept op Facebook met je gedeeld. Maar het staat hierboven ook omschreven😊.  
03 sep 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Dank je wel, vriendinnetje! :-D 
03 sep 18 door lid: Iriszon

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


lonnekevan toledo-henneveld's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.