chrisp72's Logboek, 31 aug 18

Wie weet er een snelle. oplossing tegen hielspoor. Loop er nu al een tijdje mee.
Ik doe graag een rondje hardlopen, maar als na me rondje 3 dagen niet normaal op me voet kan staan gaat de lol er snel af.

Bekijk Dieet Kalender, 31 augustus 2018:
1534 kcal Vet: 54,82g | Eiwit: 140,84g | Kolhy: 114,73g.   Ontbijt: Jumbo Magere Franse Kwark, Jumbo Halfvolle Melk, Herbalife Voedingsshake. Lunch: Jumbo Magere Franse Kwark, Rundergehakt, Gebakken Ei. Diner: Jumbo Magere Franse Kwark, Hardgekookt Ei, Jumbo Aardappel Schijfjes, Sperziebonen. Snacks/Andere: Vitalu Volkoren Cracker, Philadelphia Bieslook Light, Jumbo Halfvolle Melk, Myprotein Impact Whey Isolate, Aardbeien, Philadelphia Bieslook Light, Vitalu Volkoren Cracker. meer...
163 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

6 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik heb OOfos slippers voor na het hardlopen. Goed voor herstel van spieren en ook voor hielspoor. Mijn man noemt het wiebelslippers 😂. Moet je maar even googelen. 
31 aug 18 door lid: lonnekevan toledo-henneveld
Zal idd ff googelen👍 
31 aug 18 door lid: chrisp72
Rust en fysio naar laten kijken. Waarschijnlijk niet wat je wil horen maar wel het beste voor je lichaam. Je kan in de tussentijd een sport doen waarbij je je voet niet te veel belast om toch lekker bezig te blijven. 
01 sep 18 door lid: mijusudo
Wij zijn een schoenmakers gezin met dochter in orthopedie, advies is een hak verhoging van 0,5 cm in beide schoenen. Dat krijgt de peesplaat de kans om te ontspannen. Een schoen met hak mag ook, deze legt het gewicht op je voorvoet. Niet op zachte schoenen, deze maken bij elke stap een zuigende beweging wat het erger maakt. En het heeft tijd nodig. Op de bank met een tennisbal onder de voet om de bloedsomloop te stimuleren. Beterschap! 
01 sep 18 door lid: Boschebol
dat doet echt zeer.. ik heb gel zolen gebruikt.. hakjes in de schoen gehad. ik heb natriumbicarbonaat klein beetje water een soort papje onder de hak gesmeerd en een dikke pleister er om. dat gaf echt verlichting. maar bleef wel lang terug ko.men. snachts niet naar de wc kunnen van de pijn.. zoek ook even de oefening op die je eigenlijk moet doen voor je op staat. dat heeft ook erg geholpen. hoop dat jij er snel van af bent. het doet echt zeer. 
01 sep 18 door lid: bianca114,7
goede tips hier! ook last van, heb nu stuggere schoenen en een kleine verhoging in de hak. dat helpt ook. cadans op 180 stappen/min dan is de dreun minder, en zoveel mogelijk voorvoet landing. 
01 sep 18 door lid: Marcel258
Dry Needling helpt goed.  
01 sep 18 door lid: Tijmpje
O en Achillespees oprekken, want dat is de uiteindelijke boosdoener.  
01 sep 18 door lid: Tijmpje
Ik loop er ook al 2 jaar mee. Eerst mijn ene voet , nu de ander. Loop op steunzolen dat verlicht. Maar hardlopen( wat ik vrij veel deed) lukt me echt niet. Die oofus slippers loop ik in huis op. Heel veel sterkte en succes 
01 sep 18 door lid: Renner123
Bedankt allemaal voor de tips Hier kan ik wel wat mee 👍 
01 sep 18 door lid: chrisp72
hiel spoor diet zo n pijn. je moet een koffie beker vullen met ijs met deksel en met je hiel erover heen rollen!  
01 sep 18 door lid: rdamstelveen
Rdamstelveen het doet ontzettend zeer. Niet normaal. Zeker net uit bed stappen. Moet kruipend naar de badkamer toe sochtends. Loop van de dag wordt het wel minder maar blijft zeer doen. Zeker na een zit moment. 
02 sep 18 door lid: chrisp72
Renner123 ik heb precies het zelfde eerst de ene toen de andere voet . Van alles al geprobeerd steunzolen, shockwave , fysio en zo een speciale sok straus sok of zo iets. 
02 sep 18 door lid: chrisp72
Bianca 114.5 Zal blij zijn dat ik er van af ben. Geduld is een schone zaak  
02 sep 18 door lid: chrisp72
Merkte vooral dat als ik de oefening deed voor ik naar de wc liep hielp dat wel. En mn nordicwalkstokken ook wel naast mn bed gehad om naar de wc te lopen en kon echt niet op blote voeten lopen.. nu nog regelmatig pijn momenten maar kan wel naar de wc op blote voeten.. 
02 sep 18 door lid: bianca114,7

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


chrisp72's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.