Biene Mays's Logboek, 28 jun 18

ricottacake met bosbessen gebakken- net uit de oven gehaald .Morgen maar lekker een stuk proeven bij de koffie.Ik ben heel benieuwd.

Bekijk Dieet Kalender, 28 juni 2018:
1831 kcal Vet: 63,80g | Eiwit: 129,24g | Kolhy: 174,90g.   Ontbijt: Water. Lunch: Peaks Free From Psyllium, Campina Halfvolle Melk, Maïs, Nevo Komkommer met Schil, AH Tasty Tom Trostomaten, AH Ijsbergsla, AH Geraspte Kaas Speciaal Voor Ovengratin, AH Crème Fraiche Light, Santa Maria Tortilla With Whole Wheat, Kokosolie, Santa Maria Burrito Seasoning Mix, Freshona Polpa Di Pomodoro, AH Gesneden Uien, AH Prei, Puntpaprika, AH Mexicaanse Roerbakmix, Bonduelle Rode Kidneybonen, AH Kipfilet Gerookt Scharrel. Diner: Selderij, AH Platte Peterselie, Knorr Kippenbouillon, AH Doperwten, Gekookte Bloemkool (Vers), Bereide Koolrabi (zonder Olie Bereid), Gekookte Wortelen, Kipfilet. Snacks/Andere: Ricottataart kha met bosbes, Campina Halfvolle Melk, Yoghurtijs. meer...
137 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
😍👌🏾 
29 jun 18 door lid: adff
experimenten het was smaakloos en totaal niet lekker. Fat heb je nou van kha suikervrije recepten  
30 jun 18 door lid: Biene Mays
Heb een receptenboek van Oanh ge  
30 jun 18 door lid: Biene Mays
heb een receptenboek van Oanh gekocht. Het ziet er allemaal super lekker uit maar alles wat ik tot nu toe geprobeerd heb vind ik totaal niet lekker en mijn gezin is al aan het klagen dat ik moet stoppen met alle gezonde recepten. Dan maar wat mínder eten en er zit wat meer smaak in 
30 jun 18 door lid: Biene Mays
Gezin is aan het klagen dat je moet stoppen met gezonde recepten? Wat veeleisend 😂😂😅 
30 jun 18 door lid: Warrigeboel
TJA Shirley heb 2 jongens die behoorlijk veel kunnen eten.Ze vinden mijn kookkunsten tegenvallen de afgelopen tijd😂🤣😅 
30 jun 18 door lid: Biene Mays
Ik vind de meeste dingen ook in de verste verte niet op het origineel lijken, maar eet het dan maar als lunchvervanger. Ook al veel de prullenbak ingekieperd... 
30 jun 18 door lid: Mijntje2009
Dan zou ik eerst een ander receptenboek proberen! Gezond is nml helemaal niet vies als je t goed doet haha. Jammer dat het niet gelukt is! 
30 jun 18 door lid: lgreinerart
@ Igreinerart, heb je dan nog een kookboek dat jij kunt aanbevelen? 
30 jun 18 door lid: Biene Mays
Zelf kook ik niet vanuit recepten boeken maar vanuit gevoel en eigen smaak haha. Dus weet zo niet heel veel. Ik zoek ook veel op internet, door de reviews kun je een goed beeld krijgen van de smaak.  
30 jun 18 door lid: lgreinerart
De dingen die ik vroeger altijd al kookte voor mijn gezin pas ik nu soms een beetje aan om het gezonder klaar te maken.Dat hebben ze gelukkig meestal niet door. Bijvoorbeeld Italiaanse roerbakgroente zijn voor mijn jongste zoon teveel stukjes,dus pureer ik het en roer het door het rundergehakt,Italiaanse tomatensaus met knoflook en verse kruiden erbij en dan serveer ik ze een vitaminrijke en vezelrijke Spaghetti bolognese zonder dat ze het door hebben, haha 😂.Maar nu heb ik nieuwe gezonde kha recepten uitgeprobeerd die lekker klinken met prachtige foto's in de receptenboek erbij maar dan echt tegenvallen.  
30 jun 18 door lid: Biene Mays
Het is idd zonde dat het niet lekker wordt, en het is vaak iets lastiger om gezond te eten in een gezin met kinderen of als je een vriend hebt die niet mee wil doen. Mijn moeder is altijd al bezig met gezonde voeding en die deed dit door zelf bijvoorbeeld alleen vlees en groenten te pakken i.p.v. ook nog aardappels zoals wij wel kregen. Of voor haarzelf groente pasta maken voor bij de pasta saus en wij aten normale pasta, ik vond het helemaal niet ongezellig dat ze niet het zelfde mee at. Het zou zonde zijn als je je vooruitgang kwijtraakt omdat je iets minder gezond gaat koken, daarom dacht ik ik vertel hoe het bij mij thuis ging en misschien krijg je er ideeen van of zo iets. Fijne zondag!  
01 jul 18 door lid: lgreinerart

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Biene Mays's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.