Biene Mays's Logboek, 14 jun 18

EEN VRAAG:
Wie van jullie doet aan DRY FASTING en wil met ons zijn/ haar ervaringen delen ( tips en tops,duur,wat werkt wel en niet,voeding na afloop,...) Ben heel benieuwd!🤗
Misschien zijn er wel mensen die meededen aan de RAMADAN en hun ervaringen willen delen met ons?

Bekijk Dieet Kalender, 14 juni 2018:
1229 kcal Vet: 61,60g | Eiwit: 79,96g | Kolhy: 87,35g.   Ontbijt: Nespresso Koffie, Nespresso Koffie, Campina Botergoud Ongezouten Grasboter, Zout, Kokosolie. Lunch: AH Nederlandse Aardbeien, Lindahls Kvarg Vanillesmaak, Bananencake met margarine, Bio Today Cashew Nut Butter, Atkins Crispbread Knackebrod, AH Conference Peren, Goldessa Cottage Cheese Light, AH Gerookte Zalmfilet, AH Avocado Eetrijp, Rucola Sla. Diner: Hardgekookt Ei, John West Tonijnstukken in Water, AH Zwarte Olijven zonder Pit, Carbonell Kappertjes, Nevo Komkommer met Schil, AH Snoeptomaatjes, Jumbo Sperziebonen Gebroken, AH Veldsla. Snacks/Andere: Peaks Free From Psyllium, AH Sweet Eve Frambozen, Lindahls Kvarg Vanillesmaak. meer...
190 kcal Activiteit: Samsung Health - 24 uren. meer...

8 Ondersteuners    Ondersteun   

1 tot 20 van 24
Reacties 
Ik heb afgelopen en deze week woensdag aan dryvasting gedaan steeds 16uur. - dus niet eten en drinken. ( wel bijvoorbeeld douchen, tandenpoetsen,etc ). Heb geen enkele bijverschijnselen en voel me prima. Na afloop drink ik een groot glas water met appelazijn en Himalaya zout om de vast te verbreken en ca. 30 minuten later ga ik aan de lunch ( gewoon waar ik zin in heb dus geen speciale macro's). 
14 jun 18 door lid: Biene Mays
Ik had er, zoals je misschien al wist, vanavond een in de planning staan. Deze gaat niet door ivm een extra les katate morgen, aangezien dit een wedstrijdtraining is, is dry fasten uit den boze. Ik ga wel weer een lange vast doen straks....  
14 jun 18 door lid: Juggerhest
Ik heb er geen ervaring mee maar tijdens mijn vast heb ik weinig dorst eigenlijk en drink dan al best weinig. Behalve als ik ga sporten 
14 jun 18 door lid: TommeyLou
Ik ga vanaf vandaag proberen Intermitent Fasting te doen. De 16/8 variant. Eten tot max. 20:00 en vasten tot de volgende dag 12:00. Dus 16uur vasten. Ik ben benieuwd of ik de laatste kilo’s op deze manier kwijt raakt! Ik sport wel 5-6 keer per week. 
14 jun 18 door lid: carolinosvdv
@ CAROLINO, maar doe je dan ook aan DRY FASTING, dus ook niet drinken, want dat was mijn VRAAG?! 
14 jun 18 door lid: Biene Mays
GRAAG reacties van echte ervaringsdeskundige ,dus naast zero eten ook ZERO DRINKEN of mensen die aan de RAMADAN doen? 
14 jun 18 door lid: Biene Mays
Nee geen drinken! 
14 jun 18 door lid: carolinosvdv
Tommey, het gaat erom dat je ook helemaal geen druppel drinkt! Zodra je ook maar een beetje drinkt is er geen sprake meer van DRY FASTING tijdens intermitted fasting 😉.Streng genomen zou je niet eens mogen douchen, handen wassen of tandenpoetsen want dan kan je lichaam op die manier ook vocht opnemen. Maar dat gaat mij dan ook te ver. 
14 jun 18 door lid: Biene Mays
CAROLINO, veel succes ermee 🍀Deel je met ons je ervaring en het resultaat morgen op je weegschaal? Bij mij is al twee keer behoorlijk verlies in de vetpercentage te zien geweest niet eens zoveel gewichtsverlies omdat ik daarna weer gewoon aan mijn kcal kom doordat ik na afloop flink eet😉 
14 jun 18 door lid: Biene Mays
Ja ik ga zeker mijn ervaring delen! 😊 Wat goed van jou dat je vetpercentage naar beneden ging! Dat is beter dan gewichtverlies op de weegschaal. 
14 jun 18 door lid: carolinosvdv
Geen handen wassen is geen optie haha. Maar ben ook wel benieuwd naar ervaringen. Normaal IF 16/8 vind ik al super 
14 jun 18 door lid: TommeyLou
Als ik te weinig drink zie ik dat meteen terug in mijn huid. Op mijn leeftijd moet je gewoon voldoende drinken om huid mooi te houden . Ik doe dan ook fasting zonder dry. Succes! 
14 jun 18 door lid: willeke.
@ Willeke, ik kan me niet voorstellen dat als je een keer vanaf het moment dat je opstaat tot aan de lunch niet drinkt dat je dat dan gelijk ziet met je huid.Vanaf de lunch kan he dan namelijk gewoon weer drinken en is het wel de bedoeling dat je de rest van de dag net als met eten ok weer aan voldoende vocht komt.Ik neem aan dat je toch ook weer gewoon aan je kcalbehoefte voldoet of eet je na intermitted fasting ook minder. IK eet en drink dezelfde hoeveelheden als mijn lichaam nodig heeft het is ledelijk een uitstellen van het tijdstip wanneer je begint met eten en drinken. TIP voor WILLEKE: let op dat je met vasten voldoende gezonde zouten en mineralen binnen krijgt en zeker niet zoutloos eet.Ik drink 2keer per dag water met 1 L appelazijn dat is ok heel goed voor je huid.  
14 jun 18 door lid: Biene Mays
wat ik komisch vind dat jullie van 20:00 tot 12:00 niks eten. ik eet iedere dag van 18:00 tot 10:00 of zelfs 12:00 niks. ik drink s'avonds wel. in de ochtend drink ik niks pas een tijd na mijn ontbijt. blijf onder de 1400 kcal. en val beetjes af. 
14 jun 18 door lid: kimeef
Ja er is nog een verschil in HARD dry vasten en SOFT, bij Hard is het echt helemaal water-loos. Bij Soft mag je gelukkig nog douchen, tanden poetsen etc. ACV is idd goed voor je huid. Sowieso is het een "wondermiddel" tegen heel veel kwalen. LET OP! DRY fasting is niet voor iedereen. EERST dien je voldoende ervaring te hebben met IF net als wat langere vastperioden. Daarnaast dien je je lichaam goed voor te bereiden op de dry fast. Er zijn namelijk mensen waarvan een NIER het opgaf tijdens de dry fast. Ook was er in Amerika een vrouw opgenomen in het ziekenhuis die net in haar 3e dag dry fast zat. De artsen zagen het somber is, maar gelukkig knapte ze weer op. Iets om in je achterhoofd te houden wellicht 
14 jun 18 door lid: Juggerhest
Ik doe aan Ramadan en dit jaar heb ik voor het eerst ook tijdens deze maand getraind met een Personal trainer en het ging prima. Eerder had ik dit niet voor mogelijk gehouden, ik dacht altijd dat trainen tijdens ramadan niet goed/mogelijk zou zijn. Echter moet je op je eten letten en bij het breken stapsgewijs vocht tot je nemen. Het is bijzonder wat je fysiek aan kan. Ik zie een daling van 5 kg op de weegschaal. 
14 jun 18 door lid: Zaryan
@ Zaryan als je op je eten let ,wat eet je dan zo tijdens de Ramadan en waar let je precies op.Knap van je trouwens dat het je ook gelukt is om te trainen 😉. 
14 jun 18 door lid: Biene Mays
KIMEEF, ik eet vaak rond 13,30uur en soms zelfs pas rond 14,30uur mijn lunch ivm het continuerooster van mijn kind op school anders red ik het niet met ophalen. Avondeten dan pas rond 18.30/ 19.00 uur en tot 20.00 uur nog een toetje of snack,daarna drink ik nog wel totdat ik naar bed ga ( water,groene thee)Dat is juist zo fijn met IF, je kan het aanpassen aan je dagprogramma. Ik vind het persoonlijk makkelijker om het ontbijt over te slaan en ben met koffie of BPC ' s ochtends juist extra actief.' ' s avonds heb ik dan vaak nog kcal over die ik kan gebruiken voor een extra snack.Mijn hele gezin zit vaak na het avondeten met iets lekkers bij de koffie en dan hoef ik niet toe te kijken maar kan ok nog iets lekkers nemen. In de ochtend drink ik juist veel water en 2 bakjes koffie tenzij ik aan dryvasting doe uiteraard maar dat heb ik nu pas 2× uitgeprobeerd en nog niet zo veel ervaring mee. Vandaar ook mijn VRAAG aan jullie, zodat ik nog wat tips kan krijgen om het goed te doen. 
14 jun 18 door lid: Biene Mays
JUGGERHEST, ik schrik van je verhaal met de nier😲.Hoe zou je dit dan kunnen herkennen, zijn er symptomen? Zoals ik jou ken heb je je vast goed geïnformeerd voordat je aan je 42uur watervast begint  
14 jun 18 door lid: Biene Mays
Ja ik heb zeker veel gelezen hierover. Ook ken ik iemand die weleens een 3 dagen dry heeft gedaan. De falende nier kwam bij iemand voor die zich nauwelijks had voorbereid. De man in kwestie had ook behoorlijk wat overgewicht en dan is het vragen om problemen. Het is normaal tijdens een dry fast on je wat zwakker te voelen of zelfs wat misselijk (na 20 uur), want dan is je lichaam en met name je nieren, behoorlijk aan het ontgiftigen. Dat is wat je voelt. Daarom doen de meeste mensen het tenslotte. Er zijn ook foto's van urine van mensen die een 2 of 3 dagen (dry) vast deden en dan zie je gewoon wit sedement onder in de kan... . Pure troep wat je uitscheid, wanneer echt aan de grote schoonmaak bent.  
14 jun 18 door lid: Juggerhest

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Biene Mays's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.