Rensie 1111's Logboek, 15 mei 18

elntien, Ik heb vandaag lekker bananenbrood van havermout gemaakt, die van jouw site. hij blijft alleen nogal plakkerig/nattig binnenin, heel compact dus, niet luchtig. (heb ik vaker gemaakt met havermout versies).
hoort dit of doe ik iets fout. sateprikker kwam er droog uit...

Bekijk Dieet Kalender, 15 mei 2018:
853 kcal Vet: 28,55g | Eiwit: 59,94g | Kolhy: 81,28g.   Ontbijt: Bosvruchten Diepvries, Magere Kwark. Lunch: AH Hand Sinaasappelen, AH Geschrapte Worteltjes, AH Snack Tomaatjes, AH Olijfolie Traditioneel, Linessa Cottage Cheese, Ei. Diner: AH Pittige Fajita Seasoning Mix, AH Olijfolie Traditioneel, Jumbo Kastanje Champignons, Linessa Cottage Cheese, Jalapeno Pepers (uit Blik, Vloeistof en Vaste Stof), Zure Room, AH Snack Tomaatjes, Maïs, Komkommer, Rode Paprika, Bonduelle Linzen, AH Ijsbergsla. Snacks/Andere: Havermout bananenbrood. meer...
2126 kcal Activiteit: Aerobics - 45 minuten, Rusten - 15 uren en 15 minuten, Slapen - 8 uren. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
Die van mij is ook niet kurkdroog.. maar ook niet nat. Ik vind dat lekkerder dan heel droog, ik vind gewone cake vaak ook te droog. Maar het is geen luchtige cake ofzo.. Mssn iets meer bakpoeder? Dat is ook wel smaak afhankelijk.. 
15 mei 18 door lid: elntien
Thanks, mijn eerste aanraking met banana bread was in Australië. Die was echt fantastisch, maar natuurlijk gewoon met bloem, suikers en weet ik wat meer. 😁😵 Deze gezonde versie is dan toch een prima alternatief. Misschien iets meer bakpoeder of minder melk. Had wel normale melk gebruikt, had geen amandel variant. 
15 mei 18 door lid: Rensie 1111
Ja..alle goede versies zijn toch wel een beetje anders.. maar als je daar aan gewend bent... 
15 mei 18 door lid: elntien
Over het algemeen ben ik meer van de gezonde versies. Het hoeft van mij niet te zoet, de smaak van boter vind ik heel vies, lust geen romige dingen (geen merkchocolade, slagroom, koffieroom, roomboter etc.) Maakt het een stuk makkelijker met dingen afslaan 😉 
15 mei 18 door lid: Rensie 1111
Ja ik vind het ook zeker net zo lekker.. in mijn omgeving merk ik dan vaak, mag wel wat zoeter..🤔 
15 mei 18 door lid: elntien

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Rensie 1111's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.