ToskeB's Logboek, 20 apr 18

Kan iemand mij uitleggen hoe het werkt met die verbrande calorieën door een activiteit? Ik doe veel aan Krachttraining en dat heeft wel een effect denk ik! Hoe voeren jullie dat in?

Bekijk Dieet Kalender, 20 april 2018:
1522 kcal Vet: 40,44g | Eiwit: 110,43g | Kolhy: 178,86g.   Ontbijt: Volkoren Brood. Lunch: Pickwick Earl Grey, Bolletje Schuddebuikjes, Milsani Skyr, Geroosterd Volkoren Brood, Kidneybonen (uit Blik), Gebakken Ei, Jumbo Andijvie. Diner: AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+, Jumbo Rundergehakt Jumbo, Jumbo Italiaanse Roerbakgroenten, Jumbo Fusilli Naturel. Snacks/Andere: Precision Engineered Pure Casein, Banaan, Magere Yoghurt, Frecious Extreme Green, Nespresso Koffie. meer...
2475 kcal Activiteit: Bodybuilding (Krachttraining) - 1 uur, Slapen - 7 uren, Rusten - 16 uren. meer...

   Ondersteun   

Reacties 
Weet je al hoe het moet? 
11 mei 18 door lid: Nnemiek
Helaas niet. Ik snap wel dat ik afval als ik sport. Maar das geen rocket scuence 😉 
11 mei 18 door lid: ToskeB
Als je activiteit wilt invullen en zoekt op kracht vind hij bodybuilding(krachttraining), als dit net zo werkt als Crossfit kun je een tijdsduur aangeven en rolt er iets uit. Hoe de bepaling van het resultaat gaat zou ik niet weten. 
11 mei 18 door lid: Rene N.
Om het in te vullen klik je op de home tab, op het voetballendeman icoontje rechtsboven  
11 mei 18 door lid: Rene N.
Let wel de activiteiten die je kunt invoeren bij fs geven een veel hoger verbruikte calorieën aan dan daadwerkelijk! 
11 mei 18 door lid: Mootjuh0107
op het poppetje van beweging drukken (voetballertje geloof ik) bij zoeken krachttraining invoeren (staat hier bij bodybuilden zag ik net) en tijd invoeren hoe lang je het doet. misschien aantal minuten minder wanneer je het idee hebt dat je intensiteit niet helemaal op bodybuilden niveau zit, of misschien juist wel. kun je hier wat mee? 
11 mei 18 door lid: Rensie 1111
Dat snap ik allemaal, maar ik zie niet hoe de app het verrrekend met je dagelijkse behoefte. Ik sport met een hartslag meter en horloge die ingesteld staat op m’n leeftijd, gewicht en lengte. Omdat de apparaten ok de sportschool ook allemaal een veel hoger verbruik aangeven. Maar in deze app is t blijkbaar invullen en Thats iT... alleen een notitie. Er gebeurt verder niets mee... Dankjullie voor de antwoorden! Go hard 
12 mei 18 door lid: ToskeB
Je kan je horloge (in mijn geval fitbit) koppelen aan fatsecret. Dan neemt hij de verbranden calorieën over in de activiteiten hier. Bovenin kun je dan je inname en je daadwerkelijke verbranden calorieën zien. 
12 mei 18 door lid: Mootjuh0107
Mijn horloge kan niet verbinden. Ook beetje bewuste keuze. Alle gegevens die je invoert worden ergens opgeslagen enzo. ;) 
12 mei 18 door lid: ToskeB
Ja dat is met alle gegevens die je ergens op internet zet. Maar dan is 't idd alleen invullen. Maar nogmaals die verbranden calorieën komen niet met de werkelijkheid overheen hier op fs. Succes!! 
12 mei 18 door lid: Mootjuh0107
Ik heb mijn TomTom horloge verbonden met fb ook handig. Na de nieuwe update geeft mijn horloge aan dat ik 80% slechtere conditie heb dan mijn leeftijdsgenoten.... en bedankt 😂 toch meer bewegen denk ik 
12 mei 18 door lid: Nnemiek

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


ToskeB's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.