GruwelijkeVerhalenMeisje's Logboek, 14 mrt 18

Net terug van een gezellige vriendinnenavond zonder wijn en de chocolade afgeslagen. Heerlijk grote mokken thee gedronken :-)

Ik bedacht me dat ik nu een beetje trek heb maar dat ik het zonde vind nu iets te eten zo vlak voor het slapen dus ik drink alleen nog even wat (glas light cassis) en dan morgen dat heerlijke ochtendgevoel ☺️

14 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Goed gedaan! Ik krijg later op de avond vaak trek maar dan houd ik mij maar voor dat mijn vetcellen weggeknaagd worden 🤣. En dan ga ik lekker slapen 😇 
13 mrt 18 door lid: Cezanne07
En.. was het minder gezellig.? Goed gedaan.. 
14 mrt 18 door lid: elntien
Wat is de reden dat je niks meer neemt.. zo hou je wel de verbranding draaiende he.. mij wordt juist aan geraden de avond nog wat te nemen. 
14 mrt 18 door lid: bianca114,7
Eerlijk gezegd weet ik niet meer wat goed en wat fout is. Mijn diëtiste raadde me aan tussendoortjes te vermijden als dat lukt en enkel iets te nemen als ik echt honger heb. Gisteravond had ik niet echt honger, pas laat op de avond trek en ik dacht, beter van niet iets nemen en gewoon wachten tot het ontbijt. Vandaar eigenlijk. 
14 mrt 18 door lid: GruwelijkeVerhalenMeisje
Goed gedaan!! 
15 mrt 18 door lid: RunDisney
Het schijnt dat het niks uitmaakt. Met goede volwaardige maaltijden, heb je géén tussendoortjes nodig. En zeker niet om de verbranding zgn 'op gang te houden', want die gaat op een goede maaltijd toch echt wel door. Ons lichaam kan echt wel eea zelf reguleren, we moeten alleen van al die verhaaltjes in ons hoofd af. 
15 mrt 18 door lid: Tijmpje
Ik doe eigenlijk maar wat. Ik krijg begeleiding van mijn dietiste maar de adviezen wisselen soms en wat ik her en der leest staat soms lijnrecht tegenover elkaar. Lastig om dan te bepalen wat wel bij me werkt en wat niet. Ik probeer mijn eigen gevoel maar een beetje te volgen. 
15 mrt 18 door lid: GruwelijkeVerhalenMeisje
Volgens mij weten de diëtisten zelf bijna ook niet meer wat ze moeten adviseren. Er is echt te veel (soms tegenstrijdige) informatie over voeding/afvallen. En ik ben nog steeds van mening dat het per persoon verschilt wat werkt. Lastig... 
15 mrt 18 door lid: Zomerspruit
tussendoortjes moeten eten om de verbranding op gang te houden is achterhaald en ouderwets. komt uit dezelfde tijd als "light producten zijn goed voor je" en "sport vooral heel veel". Probeer 3 gezonde maaltijden per dag te hebben en blijf vooral erg van suikers en snelle koolhydraten (en dus automatisch van kant en klaar shit). heb je nou echt een hele lange dag maak er dan 4 kleinere maaltijden van of idd 3 gewone en 1 volwaardig tussendoortje 👍 
15 mrt 18 door lid: Elfje69
erg = weg 
15 mrt 18 door lid: Elfje69
Dat denk ik soms ook Zomerspruit. Ik doe wat ik denk dat goed voor me is en zoals laatst, ik zat vol dus waarom dan een tussendoortje nemen als ik en geen trek heb en de verleiding makkelijk kan weerstaan. Scheelt toch weer. Ook eet ik bijna nooit uit een pakje, maak bijna alles zelf en dat als tussendoortje paprikareepjes beter zijn dan een koek lijkt me ook vrij logisch. Jaaaaren geleden had ik een dietiste en van haar moest ik tot wel 7 boterhammen per dag eten en juist wel 30+ kaas, light producten eten enzo. Nu heb ik een dietiste die zegt dat ik 48+ kaas moet eten, brood beperkt of niet en vooral geen light producten. Het blijft puzzelen denk ik. Ik merkte dat koolhydraatarm voor mij niet echt geschikt was en heb dat omgegooid sinds deze week. Ben heel benieuwd over een tijdje wat de resultaten zijn. 
15 mrt 18 door lid: GruwelijkeVerhalenMeisje
Voor mij werkt het zolang ik niet het gevoel heb dat ik aan het lijnen ben. Ik ontzeg mijzelf niets zolang ik maar tussen de 1300 en 1500 calorieën per dag blijf. Ik ben een slechte eter wat veel groentes betreft. En daarnaast dol op brood en aardappels. Dat probeer ik wel te beperken. Ben in 2 maanden nu 7 kilo afgevallen dus blijkbaar werkt dit voor mij. Vooral doen waar je je goed bij voelt zou ik zeggen! 
15 mrt 18 door lid: Cezanne07

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


GruwelijkeVerhalenMeisje's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.