Champignonburger en champignonragout-eierbal was het idee. De uitwerking, bruine prut. Gelukkig wel veel smaakvoller dan hoe het eruit ziet XD.
|
1458 kcal
|
Vet: 61,92g | Eiwit: 46,37g | Kolhy: 159,36g.
Ontbijt: Crownfield Granola Fruit & Noten, AH Halfvolle Vanille Yoghurt. Lunch: Komkommer, Wortelen, AH Hummus Pikant, AH Tortilla Wraps (40g). Diner: AH Halfvolle Fritessaus, Mosterd, Becel Boter, Parmezaanse Kaas (Geraspt), AH Blue D'auvergne 50+, AH Olijfolie Traditioneel, Alpro Kokosmelk, AH Paneermeel Naturel, AH Champignons, Ei, Gekookt Ei. Snacks/Andere: Melkan Slagroom, Licor 43 Licor 43, Dadel, Paasei, AH Zoete Kleine Appeltjes. meer...
|
|
Reacties
07 mrt 18 door lid: Elfje69
|
Het begon al dat een vaste massa maken al vrij onmogelijk bleek, ik heb de prut nog even in de vriezer gelegd en toen is er wel daadwerkelijk een eierbal (soort van) in de pan terecht gekomen, maar die vorm was van heel korte duur :p.
08 mrt 18 door lid: MWees
|
maar wat voor bindmiddel zat erdoor dan?
08 mrt 18 door lid: Elfje69
|
|
|
|
|
Opmerking Toevoegen
U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
|
|
|
MWees's Gewicht Geschiedenis
|