carolineisinhofer's Logboek, 25 jan 18

Een van mijn favorieten. Deze pure chocolade is echt heerlijk. Heb er meerdere uitgeprobeerd en vaak heb je dat pure chocolade op een gegeven moment een beetje poederig begint te smaken, maar deze is heerlijk romig. Dus voor degenen die af en toe hun choco cravings met pure chocolade willen voldoen. Deze is een aanrader :)

Bekijk Dieet Kalender, 25 januari 2018:
2619 kcal Vet: 146,96g | Eiwit: 81,61g | Kolhy: 243,88g.   Ontbijt: AH Puur & Eerlijk Biologische Magere Melk, Crownfield Bio Organic Crunchy Muesli Chocolate. Lunch: C1000 Jonge Goudse Kaas 48+, Bolletje Fries Roggebrood, Suiker, Milbona Bio Organic Magere Kwark. Diner: Wortelen. Snacks/Andere: Jumbo Appelsap, Bio Today Spelt Speculoos Cookies, Menuet Verse Roomkaas met Kruiden, Vitalu Volkoren Cracker, Alesto Californian Almonds, Swiss Noir Noisette 72%. meer...
2186 kcal Activiteit: Huishoudelijk Werk - 40 minuten, Rusten - 14 uren en 20 minuten, Slapen - 9 uren. meer...

13 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Is deze ook veganistisch?? ā¤ 
25 jan 18 door lid: juliavaessen
Kan sporen van melk bevatten staat erbij. 
25 jan 18 door lid: carolineisinhofer
Ah oke! Thanks! 😇 
26 jan 18 door lid: juliavaessen
Wow deze heb ik toevallig ook gisteren gegeten! Idd super lekker :D! Volgens mij had ik alleen de 78% variant, maar weet niet of dat veel verschil in smaak zal hebben 🙈 
26 jan 18 door lid: MelissaStuff
Ik heb altijd de 85% van Moser Roth, ik vind die lekker. Scheelt met deze aanzienlijk in de voedingswaarde: de helft aan suiker minder, de helft aan KH minder, véél minder vet en ook nog eens veel méér eiwitten. Voor mij persoonlijk is dat een veel betere keuze. 
26 jan 18 door lid: Tijmpje
Het ging mij er ook meer om dat deze lekker is, veel lekkerder dan de anderen die ik geprobeerd heb. Maar zal de 'jouwe' ook eens proberen dan. Kijken of die ook lekker is en niet zo'n poeder smaak.  
26 jan 18 door lid: carolineisinhofer
Caroline, ik snap het. Ik heb zelf de keuze gemaakt voor gezonder en, in dit geval, vooral veel minder suiker. En het is natuurlijk net wat je lekker vind. Het poederige of soms zelfs zanderige hoort ook eigenlijk wel bij de hoeveelheid cacaomassa in pure chocolade. Het is juist de toevoeging van melk-, room en/of vet die dat wegnemen. Die textuur merk je bij melkchocolade bijv ook niet meer, maar dan is de cacaomassa ook nog eens vele malen minder.  
26 jan 18 door lid: Tijmpje

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


carolineisinhofer's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.