adff's Logboek, 07 jan 18

oke! ik ben uit m'n mopperfase. mopperen is een excuus om mezelf zielig te vinden en te bunkeren voor 30 man en ook weer te roken. dus hop. op naar de positive vibe!

Bekijk Dieet Kalender, 07 januari 2018:
1502 kcal Vet: 54,76g | Eiwit: 70,03g | Kolhy: 173,12g.   Ontbijt: Chiquita Banaan. Lunch: AH Achterham, AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+, Gekookt Ei, AH Basic Pistolets. Diner: AH Mini Kaas Hapjes, Maggi Basis Voor Tomatensoep Gebonden, AH Gehakt Half-om-Half, AH Fijne Soepgroente. Snacks/Andere: Bonduelle Zwarte Bonen, Lay's Naturel Chips (Zakje), Jumbo Gedroogde Pruimen zonder Pit, AH Fruitsalade Ananas, Meloen, Appel en Druif. meer...

18 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Schop onder je kont en...weer door. 💪🏻 
07 jan 18 door lid: Tijmpje
Goedzo, hoppa morgen weer een nieuwe dag! ☘️ 
07 jan 18 door lid: Miepje90
👊🏻 
07 jan 18 door lid: elntien
Lijnen en stoppen met roken, tegelijkertijd is ook wel erg zwaar. Misschien eerst het ene ... dan het andere? Of in ieder geval roken afbouwen... langzaam!  
08 jan 18 door lid: Dottieapple
Haha bedankt voor de tips. Mopperen als donald duck. Geweldig. Ben nu eigenlijk niet meer zo bezig met het woord 'afvallen' probeer nu mn eetgewoontes verder door te zetten en wat te bewegen. Vrijdag en zaterdag voelde ik me ellendig vadsig. Gisteren alweer beter in mn lijf en ik sta vanochtend op en denk o mn lijf is weee oke. Ik kan het niet zo goed uitleggen.  
08 jan 18 door lid: adff
Is ook moeilijk stoppen met roken Het moeilijkst wat ik ooit gedaan heb. Maar geen haar op mijn hoofd dat ik ooit weer begin. Misschien niet teveel eisen van jezelf Ik noteerde elke dag hoeveel sigaretten (shag) ik rookte op een dag ,welk tijdstip etc Ik moest er dan elke dag eentje minder roken .Lukte dat niet gooide ik de handdoek niet in de ring Maar ging door waar ik gebleven was. Smokkelde nt vaak door halve te roken hahaha Maar het heeft wel gewerkt voor me en heb het uiteindelijk na een maand gered. Heel veel succes . Enne kom maar lekker mopperen hoor Beter mopperen hier dan meer eten of door te roken 
08 jan 18 door lid: Madele58
Ik heb misschien een rare vraag maar hoe kun je hier berichten plaatsen?  
08 jan 18 door lid: Lysannew
Via je eigen logboek kan je berichten plaatsen. Kijk ook even naar je instellingen, wie jouw berichten kan zien. 
08 jan 18 door lid: Tijmpje
Ik kon de link ook even niet leggen haha. Fijn dat het inmiddels duidelijk is. Op zich als ik door heb wat ik doe (fixed mindset) en me er bewust van ben kan ik makkelijker en sneller de draai maken. Das wel fijn! Fijn al jullie support.  
08 jan 18 door lid: adff
ik haal ze wel even weg! 
08 jan 18 door lid: adff

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


adff's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.