adff's Logboek, 07 dec 17

lieve mensen,

misschien hebben jullie tips voor mij.
ik ben bijna op mijn streefgewicht.
het lijkt me dan niet handig om hetzelfde aantal calorieen te blijven eten. want dan val ik neem ik aan nog verder af?! hoe kan ik het beste op gewicht blijven op een gezonde manier?

hoor graag van jullie!

Bekijk Dieet Kalender, 07 december 2017:
1137 kcal Vet: 22,12g | Eiwit: 50,29g | Kolhy: 174,26g.   Ontbijt: Peren, Gekookt Ei. Lunch: AH Vietnamese Loempia, Bonduelle Edamame Bonen, AH Ananas Vers, Heinz Sandwich Spread Naturel, Wasa Vezelrijk Knäckebröd, Kalkoen of Kipfilet (in Plakjes). Diner: Sushi, California Roll, Nigiri Tonijn, Maki Avocado, Maki Komkommer, Maki Tonijn, Nigiri Zalm, Maki Zalm. meer...

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Dat vond ik ook het moeilijkste. Ik viel ook eerst nog 3 kilo extra af😂 ik heb eigenlijk niet zoveel veranderd, alleen andere producten gekozen. Zo neem ik nu vaker volle Griekse yoghurt ipv magere kwark. Gooi er wat extra pitten doorheen. Dat soort dingen. En iets vaker een chocolaatje ofzo. Maar mijn chocolade letter ligt nog onaangeroerd in de kast☺️ Dus beetje bij beetje iets meer, steeds je lijf tijd geven om te wennen, zodra je weer gaat zakken, iets erbij.. succes! 
07 dec 17 door lid: elntien
Dankjewel! Viel je de 3 kilonog zeg maar af voor het geval dat? Of had dat een andere reden? Ik merk dat ik een beetje de angst heb om weer op de 70 kilo te zitten..  
07 dec 17 door lid: adff
Nee ik vond het gewoon moeilijk om te schakelen naar meer eten, wist niet zo goed hoe ik het moest aanpakken, zonder direct weer door te slaan naar de andere kant.. en dan blijf je dus afvallen..☺️ Ik eet nu een beetje volgens het 80/20 principe, (al is het vaker 90/10☺️) 80 % pure goede voeding, en 20 % minder gezond. En dat werkt prima voor mij.. nu bv de hele week gezond, ga het weekend weg, en dan ook gewoon lekker uit eten en ontbijten in het hotel enzo.. dat kan dan ook zeker wel.. It's all about the balance!! 😁 
07 dec 17 door lid: elntien
Langzaamaan je kcal ophogen zal er uiteindelijk voor zorgen dat je stabiliseert. In het begin kan het voorkomen dat je een beetje aankomt, maar na een week of 3/4 is je lichaam eraan gewend en blijf je gelijk :) 
07 dec 17 door lid: Winanda!
Ik zal uiteraard wel voeding nemen die zo natuurlijk mogelijk zijn, zoals noten/natuurvlees/vis/ei/volle zuivel/avocado/volkoren pasta's/100% pindakaas etc/granen etc :) 
07 dec 17 door lid: Winanda!
thanks! na de feestdagen ga ik ermee aan de gang!  
07 dec 17 door lid: adff
Veel succes je kan het💪🏼 
07 dec 17 door lid: SkatePower

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


adff's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.