Motivationseeker!'s Logboek, 27 okt 17

Dit is zo'n beetje het schema dat ik voor mezelf heb uitgestippeld. Heeft iemand enig idee of het ook sneller kan, of is dit het meest realistisch?

1 Ondersteuner    Ondersteun   

Reacties 
Grappig dat je in je schema wisselt tussen 0,5kg en 0,6kg per week😋 Dat gezegd te hebben...heb een beetje je profiel bekeken. Ik zag dat je gemiddeld 0,6 per week afvalt, wat erop neer zou moeten komen dat je planning klopt.. Je bent alleen al aardig wat afgevallen dus de kans dat het afvallen met de tijd langzamer gaat en soms zelfs miss stil gaat staan is aanwezig. Ook kan je sowieso wel eens een tegenslag krijgen (vocht vasthouden, onregelmatige ontlasting enz) waardoor het even een weekje wat minder gaat, dus misschien moet je je einddatum iets meer versoepelen. Mocht je dat niet zien zitten dan kan je er ook voor kiezen om regelmatiger je grenzen te verleggen door je lichaam met sport te blijven uitdagen (doe ik ook, 1x in de 6 weken train ik iets zwaarder met fitness) zodat je lichaam niet kan wennen aan de intensiviteit en hard moet blijven werken. Maar misschien doe je dat al met hardlopen bijvoorbeeld? Vind het in ieder geval top dat je er zo mee bezig bent💪 
26 okt 17 door lid: kimmmerd
@kimmmerd: Sorry voor mijn late reactie, maar heel erg bedankt voor het reageren! Ik denk dat ik inderdaad mijn sportroutine een beetje zal omgooien als het afvallen stagneert, want ik hoop juist zo snel mogelijk op mijn strwefgewicht te zitten. Maar; dat moet wel op een gezonde manier gaan en ik wil natuurlijk niet dat het er straks weer allemaal aankomt zoals wel vaker gebeurd is. Nogmaals bedankt, het is soms fijn om er een beetje met anderen over te sparren. Heel veel succes ook!  
30 okt 17 door lid: Motivationseeker!

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


Motivationseeker!'s Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.