MelissaStuff's Logboek, 15 okt 17

VRAAGJE 💢

Ik werk op maandag- en dinsdagavond altijd bij een supermarkt. Wat zijn nou echt gezonde maaltijden met niet te veel calorieën die ik kan eten? 😊 Heb maar een halfuurtje, dus het moet eigenlijk zo klaar te maken zijn. Eventueel kan ik gebruik maken van de oven of anders (lekker makkelijk) de magnetron 😋

Bekijk Dieet Kalender, 15 oktober 2017:
1432 kcal Vet: 43,82g | Eiwit: 74,72g | Kolhy: 191,34g.   Ontbijt: AH Elstar Appel, Quaker Cruesli Balans, Arla Skyr Naturel. Lunch: Chocolademelk (Halfvol), Cheesecake, Topking Vlam Tosti. Diner: AH Elstar Appel, Appelmoes, Vegetarische Hamburgers, Jumbo Snijbonen Vers, Aardappelen (zonder Schil, met Zout, Gekookt). Snacks/Andere: Rode Paprika. meer...

2 Ondersteuners    Ondersteun   

Reacties 
Ik eet op het werk (werk bij de Aldi) altijd kliekjes van gisteren. Als we nasi hebben gehad eet ik dat in de pauze of iets anders wat ik goed kan opwarmen. Zo niet maak ik die dag zelf gewoon iets makkelijks. Kip shoarma met roerbakgroenten. Gehakt rullen en daar ook roerbakgroenten doorheen. Kipfilet met wat bloemkool of broccoli en krieltjes. Variaties genoeg! 
15 okt 17 door lid: Warrigeboel
Wat je ook zou kunnen doen is in de middag "avond eten" en dan in de avond iets van brood of een salade ofzo. Zo doe ik in het in ieder geval 😅 
15 okt 17 door lid: SkatePower
Ik werk ook in de avonden in de zorg en neem vaak een boerenomelet van 2 eieren met 150-200 gr gemixte groente van wat ik in huis heb mee die ik voor het werk al maak. Of zelfgemaakte échte groentesoep (Denk aan alleen broccoli, of alleen bloemkool, of alleen wortel etc.) met daarbij koolhydraatarm brood met mager beleg.  
15 okt 17 door lid: L4a11
Avond ervoor 2 hompen kipfilet maken, op 3 dubbele boterhammen snijden en dan wat walnoten (ofzo erbij!......je kan ook pakje kalkoenfilet tussen het brood doen, maar in een heel pakje kalkoenfilet zitten maar 17gr. Eiwitten!,.....dus zou je tussen elke dubbele boterham al 100gr. (1pakje kalkoenfilet doen, omdat 17gr. Eiwitten maar net genoeg is (bij 1 maaltijd) voor je lichaam ook die eiwitten naar je spieren te vervoeren!....anders worden de eiwitten gewoon omgezet (verbrand!) In energie (door lichaam!) 
15 okt 17 door lid: Zware dobber
8 hardgekookte eieren, (ook ongeveer 3 maaltijden!) Met 2 of 3 dubbele (bruine of boeren) brood, en die smeer je dan met jam of ch. Pasta (omdat je op je werk bent verbrand je die suikers toch weer meteen) en laad je je daardoor je energienivo omhoog! 
15 okt 17 door lid: Zware dobber
Dankjulliewel allemaal! Ga ik iets mee doen 😊 
15 okt 17 door lid: MelissaStuff
Ik heb voorheen ook bij de supermarkt gewerkt, en daar mocht ik iets uit de winkel uitzoeken. Mag jij dat ook? Dan kun je bijv. sla met wat kip/rosbief eten. Lekker eiwit- en vezelrijk. Maar ik zou inderdaad thuis "warm" eten.  
15 okt 17 door lid: Winanda!
maaltijdsalade tonijn. ong. 400 kkal, terwijl het vullt je goed, genoeg voor hele avond! maar pas op! andere maaltijdsalades zijn wat calorierijker. en nog een tip: als jij bijvoorbeeld deze zonder mayonaise eet, dat is ie nog ong 100-150 kkal minder.  
16 okt 17 door lid: lady69_ru
Nu we het toch over maaltijdsalades hebben, heb ik besloten om vanavond lekker eentje te gaan eten 😅😋 
16 okt 17 door lid: SkatePower
In maaltijdsalades zit heel vaak pasta ( geen volkoren) of aardappels toegevoegd. En dan ook nog zeer vette dressing. Sommige bevatten wel tot 850 kc per salade. Wat ik vaak doe is zo’n kleinere vierkante bak met Griekse of Hollandse salade kopen en daar zelf een blikje tonijn op water bij of wat geitenkaas en evt wat noten. De dressing die er bij zit gebruik ik ook niet. Ik heb hele handige kleine bakjes waar ik dan wat Calvé slasaus in doe, dat scheelt echt heel veel qua calorieën. Soms is dressing niet echt nodig. Ik heb gemerkt sinds dat ik zoutloos kook ( dus geen zout toevoegen) bijna alle droge en kant en klare gerechten mixen etc superzout zijn. Met andere kruiden kun je zaken prima op smaak brengen.  
20 okt 17 door lid: Fiep_1

     
 

Opmerking Toevoegen


U moet inloggen om een reactie te plaatsen. Klik hier om in te loggen
 


MelissaStuff's Gewicht Geschiedenis


Download de app
    
© 2024 FatSecret. Alle rechten voorbehouden.